Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastická chirurgie s.r.o. VI. - Alexis Stoneová (2. část)

7. Alexis Stoneová (2. část)

Erica pokračuje v pokusech získat opatrovnictví Annie a Conora a kupuje si jejich přízeň nákladnými dary. Christian navštíví ve vězení Matta, místo něj se však dostaví jeho spolubydlící Kessler a tvrdí, že Matt je pod jeho ochranou.

Daří se jim spolu dobře a Matt prý už podepsal prohlášení, že se chce stát ženou. Christian požaduje, aby byl Matt přemístěn na jinou celu, když neuspěje, nabídne úplatek. Vše se ale obrátí proti Mattovi, kterého Kessler zmlátí.

Přesvědčí Christiana, že ve vězení může přežít, jen když z něj udělá ženu. Spor se vyhrotí a Matt uškrtí Kesslera podprsenkou. Alexis, ze které se stal Alex, zjišťuje, že ji přitajují jen heterosexuální muži, a žádá voperování prsních implantátů.

Julia se chce pomstít matce, která ji léta emocionálně týrala. Zdá se, že se zase sbližují se Seanem. Rozhodnou se, že Renaldovi podstrčí kokain a udají ho. Erica ale mezitím zjistí, že je Renaldo úchyl, vyhodí ho a vzdává boj o děti. Na letišti u ní najdou kokain, který jí podstrčila Julia, a je zatčena.


Další díl seriálu Plastická chirurgie s.r.o. VI – uvidíte na Nova Cinema v pátek 15. července ve 21.45



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !