Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů

29. 08. 2014 | Cesty domů
Muž, který se po dvou letech vrací z vězení, aby udělal za minulostí tlustou čáru a začal nový život. Zjišťuje ale, že některé věci jsou nenávratně pryč. Tak vstupuje do nové řady primáckých Cest domů Mikuláš Navrátil, kterého hraje Petr Štěpán.

Mikuláš Navrátil alias Petr Štěpán je ekonom a obchodník, který zabředl do čachrů s nemovitostmi. Za svou chybu si odseděl dva roky a teď doufá, že už si všechnu smůlu v životě vybral. Hned jak opustí vězení, ho ale čeká první nepříjemná zpráva. Manželka Lucie (Henrieta Hornáčková) začala mezitím žít s jeho mladším bratrem. Jak se s tím výbušný Mikuláš smíří?

Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domůNebude se s tím smiřovat lehce. Divák očekává nějaký konflikt a dočká se ho. Vztah mezi bratry se pak sice urovná, ale stále to bude mezi nimi doutnat.  Mikuláš není žádný násilník, i když se občas projevuje trochu agresivně a možná leccos tají. Je i přes svou kriminální minulost spíš kladná postava, ale má v sobě nějaký zvláštní spodní proud. Jakoby nad ním neustále visel nějaký otazník, jakési tajemství,“ říká o této roli v seriálu Cesty domů Petr Štěpán.

Mikuláš se mu hraje velmi dobře. Je mu sympatický jeho jízlivý až sarkastický humor, který prý mají společný. Líbí se mu, že Mikuláš je plný rozporů, pere se v něm třeba jistá zhrzenost se stále přežívající láskou vůči Lucii. Drobnou komplikací je pro herce fakt, že kvůli natáčení musí dojíždět z Brna, kde žije, do Prahy, takže pokud má nástup ráno, musí vstávat uprostřed noci, aby byl na place včas.

Není to nic příjemného, ale zvykl jsem si, už jsem kvůli jiné práci taky dojížděl do Prahy. Chce to mít dobré auto a být zodpovědný a jít si dřív lehnout. Lidé se mě občas ptají, proč se do Prahy nepřestěhuju. Mně se ale nechce, bydlíme na okraji Brna, odkud jsem za pět minut na dálnici. V Brně mám skvělou partu kamarádů v divadle, začal jsem také učit na JAMU, mám tam rodinu, zázemí. Dokud to půjde, nebudu to měnit,“ vysvětluje Petr Štěpán – nová posila seriálu Cesty domů.

Novou posilou seriálu Cesty domů je Petr Štěpán


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů:

Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
Petr Štěpán posilou seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !