Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů

31. 05. 2011 | Cesty domů
Pavla Vitázková natočila svůj poslední obraz v seriálu Cesty domů. Herečka, která byla od začátku jednou z hlavních postav seriálu, se s ním rozloučila scénou „benefice pro Rudolfa“, kterou diváci uvidí v 60. díle.

V ní přišli popřát k narozeninám jejímu seriálovému otci Rudolfovi (Alois Švehlík) nejen členové rodiny a kolegové z nemocnice, ale také desítky vyléčených a vděčných pacientů. Při jejím natáčení bylo naráz před kamerou třináct herců a zhruba padesát komparzistů. Většinu z pacientů si zahráli fanoušci seriálu, kteří reagovali na výzvu Televize Prima a přihlásili se na natáčení.

Mohli se tak nejen podívat, jak seriál vzniká, ale také si na vlastní kůži vyzkoušet hereckou profesi. A zároveň se mohli potkat tváří v tvář se svými oblíbenými postavami a vyfotit se s nimi. „Je mi líto, že paní Vitázková v Cestách domů končí, Soňa Mašková byla má nejoblíbenější postava, bude mi v seriálu chybět,“ říkal nejeden z komparzistů/fanoušků. Mezi dalšími oblíbenci často jmenovali Rudolfa Bernáta nebo jeho ženu Lídu. A nejvíc se fanoušci těšili právě na osobní setkání s Aloisem Švehlíkem.

Obraz, který byl nejnáročnější co do počtu lidí před kamerou, vznikal v jednom pražském hotelu. Když jej režisér Jaromír Polišenský dotočil, oddechl si. „Ano, obraz byl trochu náročný, ale důkladně jsme ho kousek po kousku nazkoušeli, takže všechno klaplo do puntíku a natáčení proběhlo hladce. Bál jsem se jenom toho, že nebudeme mít dost komparzistů. Ale když jsem pak viděl, kolik se jich tu sešlo, byl jsem už v klidu,“ smál se režisér.

Když byl tento obraz natočen, štáb i herci se rozloučili s Pavlou Vitázkovou a popřáli jí hodně štěstí do budoucna a hodně krásných rolí v divadle. Nejedna dáma ze štábu měla při loučení s Pavlou slzy v očích. „Pavlí, já to nepovažuji za naše loučení – naopak, jsem ráda, že jsme se díky seriálu Cesty domů našly,“ prohlásila seriálová maminka Pavly Jitka Smutná.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů:

Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů
Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů
Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů
Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů
Pavla Vitázková se rozloučila s Cestami domů
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ženská, ale v seriálu táááák blbááá.....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles