Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 přeje hezké Vánoce

Již 17. prosince 2009, uvidí diváci nejoblíbenějšího televizního seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 díl nazvaný Šťastný a veselý, který bude plný vánoční atmosféry.

 

V tomto dílu nejsledovanějšího seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 prožijí lékaři Kamenické nemocnice Štědrý den. Marta zorganizuje Kristýně velkolepou svatbu, Petr se ale vzepře a nevěstu unese, aby obřad proběhl v jeho režii. Plány mu naruší operace pacientky, a tak je nakonec oddá hejtman Beneš v nemocnici. Doktor Hanák i Kristýna si to ale užijí. Adam tráví Vánoce sám službou v nemocnici. Do cesty se mu připletou Kouřilová a malá Vaneska, jejíž rodiče jsou oba zranění. Kouřilová si zahraje na Ježíška, a s Adamem tak Vanesce dopřeje kouzelné Vánoce. Pusenský a Pavla chystají Vánoce pro Matyho a Marka. Maty je zaskočen, kolik má pod stromečkem balíčků, sám pro nikoho nic nemá. Neunese to a uteče. Už to vypadá na zkažené svátky, když se Maty objeví s náručí plnou dárků. Pavla se dočká nejhezčího překvapení – přijede Tomáš Hruška. Jindřich se zlobí na Vendulku a oficiálně ji „nepozve” na Vánoce do vily Valšíkových. Vendulka ale pochopí, že by si ji tam přál, a dorazí. Jindřich ovšem nikoli. I na Štědrý den pracuje. Vendulka se za ním vydá do téměř hotového stacionáře a nabídne mu tykání!

V Novém roce se diváci se svými oblíbenými postavami seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 setkají na obrazovkách TV Nova v úterý 12. ledna 2010.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to milé
Obrázek uživatelky
profil
Co přichystala Ordinace pro letošní Vánoce?SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to bylo lepší ....
Obrázek uživatelky
profil
jakepak bude prekvapeni k tem letosnim?
Obrázek uživatelky
profil
Večer se koukáme a je to celkem relaxSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles