Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část

Ordinaci v růžové zahradě 2 čeká 1. března velká událost. Na zámku Ctěnice si své „ano“ řeknou MUDr. Zdena Tichá a MUDr. David Suchý v podání Dany Morávkové a Jana Čenského. Zeptali jsme se herců ze seriálu na jejich svatební zážitky a dojmy a dnes nám odpoví Miluše Bittnerová, která v Ordinaci ztvárnila vrchní sestru Elišku Slavíkovou a také herečka Ivana Jirešová – seriálová barmanka Lucie Hrušková.

Miluše Bittnerová: Klidně bych se vdávala znovu, naše svatba byla jeden velkej krásnej mejdan

„Já mám ze své svatby spoustu zážitků, třeba jak mi kamarádka málem utancovala dědečka, ale největší zážitek pro mě je ještě jiný. Můj nejlepší Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. částkamarád a svědek v jedné osobě mně a mému manželovi pěkně zavařil. Při podpisu se totiž spletl a podepsal se do knihy dvakrát. Na svatební hostině si ale uvědomil, že asi udělal hloupost. Rovnou jsme se šli ptát oddávajícího, kterého jsme na hostinu také pozvali, jestli tím nemůže být naše svatba neplatná. On ale nevěděl, a než to zjistil, trvalo to celých 14 dní.
Pak jsme se dozvěděli, že svatba platná je, i když manžel by dneska možná byl raději, kdyby nebyla (smích).“


Svatba Miluše Bittnerové v datech

Svého manžela Lukáše si brala v září 2006 v kapli Sacré Coeur. Pro svatbu v Praze se rozhodli proto, že každý pochází z jiného města a právě v Praze mají nejvíc společných přátel. Kromě rodiny pozvali na svatbu právě své kamarády a přátele, protože bez nich by to nebylo ono.

Ivana Jirešová: Zkazila jsem zážitek ze svatby kamarádce i sama sobě

"Před pár lety jsem byla na svatbě kamarádky, a protože to byl úplně první svatební obřad, kterého jsem se jako host účastnila, strašně jsem se těšila na řeč oddávajícího kněze o tom, jak se snoubenci mají milovat a ctít v dobrém i zlém. Měla jsem s sebou Sofinku, která byla tehdy ještě hodně malá a bohužel celý obřad pořádně proplakala, takže jsem oddávajícího neslyšela ani já, ani snoubenci.“

Svatba Ivany Jirešové v datech

Ivana Jirešová si svého současného manžela, hudebníka Viktora Dyka, vzala po třech letech vztahu 27. února 2008. Svatba se konala pod širým nebem na jednom tajném místě, které má pro oba zvláštní význam. Kromě nich byli na svatbě přítomni pouze starosta a matrikářka.

Na svatbu MUDr. Zdeny Tiché a MUDr. Davida Suchého se můžete těšit 1. března ve 20:00 v seriálu Ordinace v růžové zahradě na Nově!


Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část:

Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část
Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část
Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část
Herci z Ordinace a jejich svatební příběhy 2. část
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek