Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě uvádí Gustava Šerého

Přesně v den šestnáctých narozenin TV Nova, 4. února 2010, uvede její vlajková seriálová loď Ordinace v růžové zahradě 2 na obrazovky novou postavu bývalého filmového režiséra Gustava Šerého. A že se slaví ve velkém, dokazuje hvězdné obsazení nové role, které se ujme herecká legenda Radoslav Brzobohatý.


Bývalý filmový režisér Gustav Šerý je dokonalý gentleman, velmi šarmantní, umělec a bohém. Dokáže organizovat i bavit společnost. I přesto, že trpí nevyléčitelnou srdeční vadou a ví, že mu již nezbývá mnoho let života, hodlá je využít co nejlépe. Do kamenické nemocnice se dostává jako dávný nova-postavaznámý doktora Oskara Všetečky alias „Jánoše“, který býval dětská herecká hvězda v jeho filmech.


Režisér Šerý kdysi Oskarovi v jistém smyslu dokonce nahradil nepříliš funkční rodinu a byl to on, kdo mu poradil, aby šel studovat medicínu. Jak se dál bude vyvíjet setkání Oskara Všetečky a režiséra Gustava Šerého? V roli Gustava Šerého představí legenda českého filmu Radoslav Brzobohatý, kterého diváci znají nejen z divadelních prken, ale především z nesčetného množství filmový rolí.


Zdroj:TV NOVA

Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moc a moc se všichni těšíme na výborného herce!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles