Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ordinace v růžové zahradě - Epochální výlet doktora Mázla

Ordinace v růžové zahradě

Epochální výlet doktora Mázla

Čestmír Mázl uprostřed reálného socialismu! Pomeranče z Kuby, disidenti v kotelnách, nástěnky,  ruské častušky, soudruzi i veksláci. To vše v oblíbeném seriálu TV Nova.  

 

Strašlivý sen doktora Mázla. Nemocnice se během noci posunula po časové ose o pár desítek let zpátky. Proč je na stole místo komputeru starý Consul? Proč z fotky na zdi zírá Gustáv Husák?

A co to má proboha ta Babeta na sobě? Beneše oslovují „soudruhu řediteli“ a Hanák distribuuje ze své nemocniční kotelny Chartu 77. Taky Čestmír má pořádný škraloup. Kádrovačka Neumanová na něho pošle kárnou komisi. Předseda uličního výboru Jindra Valšík míří k Mázlům domů.

Čestmír je na infarkt. Podaří se mu zpacifikovat syny hipíky? Vyměnit Boba Marleye za ruské častušky a schovat tričko s americkou vlajkou?

Hrají: Petr Rychlý, Bára Štěpánová, Pavel Batěk, Jindra Janoušková, Markéta Plánková, Ladislav Ondřej, Ondřej Rychlý, Vlastimil Zavřel, Vlasta Žehrová a Radim Fiala.

Uvidíte 31. prosince 2010 od 20:40 hodin. 


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !