Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 - Dg. F 10.2

Ordinace v růžové zahradě 2 (255)

Dg. F 10.2
Na chirurgii operují trenéra národní fotbalové reprezentace. Jeho zraněná spolujezdkyně tvrdí, že se u nehody ocitla náhodou, v autě neseděla a trenéra Siváka osobně nezná.

Lékaři vědí, že lže, ale netuší proč… Za Sivákem přijede pražský doktor reprezentace. Ukáže se, že je součástí bolestné minulosti Kateřiny Vránové. Ta před ním utíká do náruče Dalibora Frynty. Brigita donutí Matyho, aby pomohl Rudovskému s organizací diskotéky. Maty kvůli tomu nechá ve štychu Lucii.

Filip vítá návštěvu Aničky Fryntové, tu bohužel zkazí Leona. V opilosti si zlomí ruku. Hanák se chystá na misi. Gábina se na něj zlobí. Vyčítá mu, že o její závislosti na medikamentech řekl Suchému.


Uvidíte 5/4 od 20 hodin na Nově.

Ordinace v růžové zahradě 2 (256)

Sim sala bim
Bulvár se dopídí, že v nemocnici leží trenér národní reprezentace a jeho zraněná milenka. Suchý neprávem obviní Babetu, že to novinářům vyžvanila, a láme si hlavu, jak uraženou vrchní usmířit. Lea přijde s nápadem, že Babetě upečou společně koláč.

Je to pro ni záminka, jak znovu potrápit Zdenu. Romantický večer nad kuchařskými recepty se totiž má odehrát ve Zdenině vile. Lukáš Beneš ohrozí život dětského pacienta, když mu omylem dá špatný lék. Svůj průšvih se snaží hodit na Bělu.

Monika se dozví, že Frynta chodí s Kateřinou, a jde zapít smutek do hradeckého baru. Frustraci ze života s nemilovaným mužem řeší hledáním známostí na jeden večer. Hanák odcestoval na misi. Gábina náhodou objeví svoji letenku a rozhodne se na poslední chvíli Petra následovat…


Uvidíte 7/4 od 20 hodin na Nově.

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !