Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obyvatele Ulice čekají tento týden perné chvilky!

23. 06. 2010 | Ulice

Předprázdninové díly nejoblíbenějšího denního nekonečného seriálu Ulice, které TV Nova odvysílá tento týden, budou událostmi, novinkami a dějovými zvraty doslova nabité. Diváci se rozhodně mají na co těšit!

 

Zítřejší den bude pro rodinu Nekonečných ve znamení nejen velkého loučení, ale zároveň také očekávání a dalších plánů do nového života. A tak se Kateřina Nekonečná v podání Lenky Vlasákové, Boris Nekonečný (Andrej Hryc), Thea Nekonečná (Kristýna Podzimková), Libuška Nekonečná (Zuzana Vejvodová), Borisek, kterého ztvárňuje Vladislav Rousek, a Pepina Nekonečná v podání Nikoly Říhové rozloučí s místními štamgasty U Henryho, se sousedy a obyvateli Ulice, a vydají se na cestu do Francie. Loučení Libušky a Matěje, kteří se téměř celé léto neuvidí, bude pro oba trochu těžké, ale několik týdnů uteče a budou opět spolu… Před odjezdem rodiny Nekonečných čeká Libušku ještě jedna důležitá věc, a to opatrně sdělit Boriskovi, kdo je jeho pravý táta. Jaká bude jeho reakce?

Také čtvrteční díly Ulice se ponesou ve znamení dějových zvratů! V Ulici se objeví muž, který bude Nyklové nápadně připomínat Pepana! Že to je opravdu Pepan pozná nejen celá hospoda, ale také osazenstvo kadeřnictví, kde shodou okolností Simona díky indispozici z předchozího dne není. Jaké bude její setkání po roce s manžílkem, který jí utekl a nechal ji tu s obrovským dluhem, a proč se vlastně vůbec do Ulice vrátil, by si diváci rozhodně neměli nechat ujít!

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !