Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou

15. 04. 2011 | Cesty domů
Kriminálka v Hradišti se rozrostla o dalšího člověka, Tomáše Hlaváčka. A s ním přišel nejen zákon, ale – jak se ukáže - taky spousta problémů. Arogantního a suverénního policejního kapitána hraje Martin Písařík.

Do týmu je dočasně převelený proto, aby pomohl s kauzou Ctibor. Ukáže se ale, že důvodů, proč načas přesídlit do Hradiště, má mnohem víc. Jedním z nich je Tereza, momentálně jeho nová kolegyně, ve skutečnosti ale bývalá přítelkyně.

Martin Písařík skočil do natáčení ne po hlavě, ale rovnou po srdci. Úplně první obraz, který byl na pořadu jeho prvního natáčecího dne, byla totiž romantická líbací scéna právě s Terezou, tedy s Kristýnou Leichtovou. Obraz, v němž se dvojice v objetí skulí z postele na zem, se točil ráno a vyvolal vlnu romantických představ. Některé přítomné dámy ze štábu se dokonce nabízely režisérovi Jaromíru Polišenskému, že kdyby potřeboval scénu přisvítit nebo více zaostřit, ony by vypomohly jako dubl místo Kristýny Leichtové. Mezi kolegy herci vyvolala líbací scéna naopak trochu závist. „To je nespravedlivý, přijde první den a hned dostane ženskou,“ v legraci protestovali.

Martin Písařík přiznal, že byl z prvního natáčecího dne trochu nervózní. „Nevíte, co a jak funguje, zvykáte si na tempo natáčení. Navíc Tomáš má být suverén, což znamená, že musí do děje vstoupit energicky, měl by působit jako výrazná osobnost. Já se jako suverén necítím a nevím, jestli jsem tak výrazný, o to víc se musím snažit tenhle povahový rys zahrát,“ vysvětloval. Tomáš Hlaváček není žádný svatoušek, hraje to tak říkajíc na obě strany, pracuje sice na kriminálce, ale zároveň se kamarádí s podsvětím. „Hlaváček je pěknej prevít a předvede docela hnusný věci. Takovou postavu jsem ještě nehrál, proto mě zaujala.

Ale protože ho hraju já, určitě se nakonec ukáže, že Hlaváček není úplně bezcitný, že není prvoplánový hajzl, který nemá srdce. Všechno, co dělá, má určitě nějaký důvod. Pohybuje se na hranici zákona, umí v tom chodit, ale určitě jednou narazí a pak se teprve ukáže, co v něm je,“ prorokoval Martin.

S režisérem Jaromírem Polišenským se už Martin Písařík pracovně setkal. „Točil jsem s ním krásnou televizní inscenaci Stříbrná vůně mrazu. Byla to moje první vážná role a moc rád na tu práci vzpomínám a jsem rád, že jsem se tu s ním potkal. Seriál je obsazený výbornými herci, těšil jsem se na ně. Z divadla jsem se znal i s Kristýnou Leichtovou, což bylo dobře, vzhledem k tomu, jakou scénou jsme začínali,“ vtipkoval Martin.

Co říkal na to, že mu někteří kolegové záviděli, že přišel první den a hned měl ve scénáři romantickou líbací scénu? „Ženskou v seriálu si zasloužím. Většinou jsem hrál postavy, které se trápily a trpěly, nebo chtěly nějakou holku, ale neměly na ni. (smích).  Takže milostné scény mám za odměnu. A klidně ať je jich víc. Mám za sebou samé utrpení, teď by konečně mohlo nastat období radosti,“ smál se Martin.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou:

Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou
Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou
Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou
Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou
Martin Písařík - Přišel a hned dostal ženskou
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice