Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lenka Vlasáková z Ulice už je ve 40 klidnější

27. 04. 2012 | Ulice
Herečka Lenka Vlasáková slaví 27. dubna své 40. narozeniny. K životnímu jubileu jí přímo na place popřáli herečtí kolegové ze seriálu Ulice, představitelé rodiny Nekonečných, Andrej Hryc, Kristýna Podzimková, Štěpán Benoni a Vladislav Rousek.

Lenka byla mile překvapená, protože to nečekala. Dostala krásnou květinu a ovocný dort, o který se hned podělila s kolegy ze štábu. „S prozrazením věku nemám problém a klidně řeknu, že je mi čtyřicet. Nevím, jestli jsem moudřejší než ve dvaceti, asi ano, určitě jsem ale klidnější,“ směje se Lenka.

Lenka Vlasáková z Ulice už je ve 40 klidnější„Slavit budu s přáteli, na setkání s nimi se už teď těším, to je pro mě ten největší dárek. A pak se těším na květiny, ty mi vždycky udělají radost, teď na jaře především narcisy, ty miluju," popsala svá narozeninová přání herečka Lenka Vlasáková, představitelka Kateřiny Nekonečné.

Kateřina je v seriálu Ulice taková jemná ruka, která pevně drží rodinu. Je to velmi působivá, inteligentní a pohledná žena. Stejně jako manžel Boris žila od narození v maringotkách, ale vždycky potají pošilhávala po ženách, které mají normální byt. Kateřina ví, že muž má vždycky pravdu, jenže ona mu umí šikovně říct, kde ji má hledat. Je to ona, kdo v rodině udržuje řád. Své empatie a schopnosti naslouchat využívá i jako „vědma" při výkladu z karet. Její umění spočívá ale spíš v tom, že se jí lidé sami svěřují.


Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek