Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké plány mají na léto herci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Jaké plány máte na léto?

Jan Kanyza
alias MUDr. Viktor Hofman

V květnu výstava v Itálii, natáčení dalších dílů Ordinace, dovolená v nedohlednu, a bude-li, bude ve Francii a pracovní.

Petr Štěpánek
alias MUDr. Eduard Valšík

Plánů je moc – jak divadelních, tak i audiovizuálních, ale z pověrčivosti o nich radši konkrétně nemluvím.

Jana Stryková
alias Kateřina Vránová

Protože zimní období nemám zrovna v oblibě, na jaro s létem se těším jak malé děcko! Nerada cokoli plánuji, takže jediné, co v tuto chvíli mohu prozradit, je březnová premiéra v Divadle na Vinohradech. A přání? Hodně slunných dnů od jara až do podzimu!

Barbora Štěpánová
alias Babeta Trefná

Byla bych ráda, kdyby scenáristé připravili pro Babetu nějakou velkou lásku – aby si někoho našla. Mám pocit, že se cítí opuštěná.

Michal Novotný
alias Darek Vágner

Plán číslo jedna je zůstat zdráv, protože jinak nemohu dostát závazkům, které pro tento rok mám. Vzhledem k tomu, že jsem v Divadle na Vinohradech zkoušel dva roky v kuse, mám v sezóně 2010 – 2011 volno, což mi umožňuje vrhnout se všemi silami do natáčení Ordinace.
V únoru 2011 budu točit s Jiřím Vejdělkem jeho nový film. Toto setkání mě velmi těší, protože od natáčení Redakce jsme se pracovně nesetkali.
V létě budeme reprízovat Shakespearovy Veselé paničky windsorské. V rámci Shakespearovských slavností objedeme celou republiku (Praha, Brno, Olšany, Ostrava) i zahraničí (Bratislava).

Samozřejmě i když nezkouším, hraji okolo sedmnácti představení měsíčně v DnV (Brouk v hlavě, Donaha, Famílie, Zámek, Marie Stuartovna, Ženitba, Zkouška orchestru, Fidlovačka). Dále hostuji v Divadle Palace, v brilantně napsané komedii  Roye Cooneyho Prachy. Vzhledem k tomu, že žiji, tak se mi můj sen plní, a co mě čeká, ví jen bůh. Pokud bude alespoň pár dnů volna, rád zajedu na chvíli do Chorvatska, které mám moc rád. A s kamarády jsme si slíbili pár dnů v Bejrútu, což je neobyčejně inspirativní město. Co se změn týče, doufám, že mě žádná velká nečeká.

Martin Stránský
alias MUDr. Ota Kovář

Plány nemám, nemají smysl. Vždycky přijde něco, co je změní. Spíš jestli něco nechci? A to chci! Chtěl bych mít nějaký čas pro sebe, své blízké a nejbližší a v neposlední řadě své koníčky (kolo, motorka, sport…). A tak se nejspíš zase budu motat v divadle  (budu v Plzni zkoušet Život je sen od Calderona s Jurajem Deákem), v dabingu, v Ordinaci, v rozhlase a uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Kolik mají za sebou natáčecích dní

Zlata Adamovská alias MUDr. Běla Valšíková    od roku 2007        314 dní
Jan Kanyza alias MUDr. Viktor Hofman        od roku 2010        62 dní
Jan Šťastný alias MUDr. Dalibor Frynta        od roku 2007        520 dní
Dana Morávková alias MUDr. Zdena Tichá     od roku 2009        229 dní
Jan Čenský alias MUDr. David Suchý        od roku 2010        68 dní
Petr Rychlý alias MUDr. Čestmír Mázl        od roku 2005        608 dní
Tereza Kostková alias MUDr. Monika Mandlová    od roku 2009        172 dní


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !