Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci

26. 01. 2012 | Seriál Helena
Helena je zbrusu nový komediální seriál z dílny televize Nova, který líčí rodinný život početné rodiny Musilů. Helena je cílevědomá žena, která se ale na úkor své rodiny vzdala svých snů a čelí všem strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem.

Na koho se můžete v seriálu Helena těšit:


Dan a Helena Musilovi
Leoš Noha a Sandra Pogodová


Dan s Helenou se poznali na střední škole. Spojovala je tehdy láska k muzice, která se svobodně „valila ze Západu“, objížděli spolu hudební festivaly. V té době žili hlavně skupinou Lucie, i proto zvolili toto jméno pro první dceru. Po ukončení školy Helena s Danem otěhotněla (čekali Lucku, která byla počata v nákladním prostoru Danovy dodávky) a z dalších studií sešlo. Dan maturitu neudělal, začal se živit „rukama“. Žijí v Hořicích, mají tam domek. Tam také žije Helenina sestra Klára, v bytě na okraji města.

HelenaHelena Musilová (33 let)
Sandra Pogodová


Na střední škole měla velké plány, chtěla studovat a být spisovatelkou. Její rodiče bydlí v Českém Dubu. Matka je hysterická a negativistická, nesnáší cizí postele, je přecitlivělá a přehnaně starostlivá. Otec je ušlápnutý seschlý pán, který o sobě tvrdí, že je robot, neboť se svou ženou vydržel pětatřicet let. V práci je Helena pro spolupracovnice autoritou, jako jediná se dokáže vzepřít šéfovi. Na rozdíl od své sestry Kláry si nepotrpí na nakupování, šminky, módu, ale i ona má ženská přání a chce se líbit hlavně Danovi. Typický je pro ni nesentimentální a občas i trochu cynický přístup k dětem. Helena je velmi praktická, dokáže například spravit vodovodní baterii.

Dan Musil (34 let)
Leoš Noha


K jeho koníčkům patří především auta a motorky – na ty ale nemá peníze. Je pivař, ale domácí – lahváčový. Občas si pozve domů pár kamarádů a u piva hrají karty – Prší. Doma kromě pucování svého skútru-veterána nijak nekutí. Je spíš pecivál, nejraději leží na gauči v obýváku. Nikam se mu moc nechce, ale když je něco opravdu potřeba udělat, je šikovný. Na škole hrál na kytaru a zkoušel i psát a zpívat písničky. V době, kdy balil Helenu, jezdil na motorce a měl dlouhé vlasy. Pracuje na živnostenský list, není jednooborový – bere, co je (klimatizace, střechy, montování kuchyňských linek, vysypávání příjezdových cest pískem...). Odmítá tančit. Heleně vadí jeho zlozvyk věšet na kliku špinavé slipy.

Lucie Musilová – nejstarší dcera
Martina Kavanová

Je ve věku, kdy se začíná parádit. Nové šaty, případně šminky jsou pro ni důležité. Společné téma nachází hlavně s tetou Klárou, která je pro ni vzorem ženskosti, emancipovanosti, rozhodnosti a nespoutanosti.

HelenaTereza Musilová – mladší dcera
Kristýna Belzová


Holka s klučičími zájmy. Hraje na žákovské úrovni floorbal, neorganizovaně fotbal. Škole moc nedá, nejde jí dějepis, čeština ani matematika. Nejsložitější vztah má s učitelkou dějepisu Jeřábkovou. Na rozdíl od Lucie se neumí a nechce přizpůsobit, přijmout pravidla. Po svém otci je velmi zručná. Táta je její idol. Kouká s ním často na sport, ale dokonce i na to, jak opravuje auto.

Marek Musil – nejmladší syn
Jan Maršál


Dan a Helena si Marka pořídili v době, kdy se Danovi dařilo ve firmě, měli zakázky a zdálo se, že si ho mohou dovolit. Pak přišla krize a od té doby jsou s penězi úplně na štíru. Nejvíc konfliktů má Marek s Terezou (například kreslí rodinu bez ní nebo jí rovnou maluje hrobeček). Má rád toasty se sýrem nahoře a šunkou dole. K jeho hrdinům patří Shrek nebo Spiderman.

Klára Brázdová – Helenina sestra (29 let)
Martha Issová


Chybí jí mužská ruka. Zapomíná platit složenky – takže je občas bez proudu, plynu nebo vody. Také je občas bez kreditu do mobilu. Přitom tak ráda řeší po telefonu s kamarádkami své vztahy, které navazuje trochu naivně. Její typická věta: „Víš, co je tvůj problém?“ Dana vytáčí. Leze Danovi na nervy maličkostmi, například o Vánocích ozobe z vánočky mandle, nezvoní, když přijde, ochutnává z hrnce, bere si pivo z lednice bez dovolení. Klára je nedochvilná. Například nedodrží čas, kdy má převzít hlídání dětí. Je to typ člověka, který často radí druhým, jak na život. Ráda dělá testy v časopisech a nakupuje. Občas kvůli tomu přijde pozdě do práce. Je expertkou na to, kde mají právě slevu.


Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci:

Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
Helena aneb co tě nezabije, to tě posílí - herci
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mohlo by to být dobrý, Sandru Pogodovou a Marthu Issovou mám moc ráda, Leoše Nohu neznám....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak to si nenechám ujít Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles