Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý svět – rozhovor Zuzana Norisová

25. 11. 2010 | Dokonalý svět

Máte se svou seriálovou Ivetou něco společného, a naopak v čem jste zcela odlišné?

Máme společnou určitou naivitu. Kdo mne zná, ví, že jsem hodně důvěřivá a občas se snažím vidět věci lepší, než jsou. Iveta je ambiciózní dívka, která si jde za svým, ale není loktařka. Já moc nejsem ambiciózní ani tak přímočará, snažím se být víc diplomat, což je někdy lepší, jindy ne. Iveta si vybírá partnery, aby z nich něco měla, i když taky projde určitým vývojem a opravdu se zamiluje. Myslím, že je o dost jednodušší než já.

 

Iveta má ráda divoké oděvní kreace stejně jako vy. Musela jste si před kamerou obléci něco, co byste v civilu nikdy nevzala na sebe?

Má divoké kreace, ale hodně jiný styl, který se z nevkusu prolne ve styl Paris Hilton. Já nosím jiné kreace. Pro někoho nevkusné, pro mne lehce japonský styl, který se na rozdíl od Ivety nesnaží být vyzývavý, ale spíš hravý. Nejhorší byly asi bílé vypasované džíny, zdůrazňující každý nedostatek, a různé leopardí vzory na tričku s kšiltovkami a pásky, hlásajícími hodně drahou značku.

 

Podílela jste se na zrodu Ivetiných modelů?

Jelikož ráda střídám střihy vlasů, hodilo se moje mikádo ke změně Ivety z pindulíny (kráska, která nepracuje a nechává se živit bohatým partnerem) na stylovou dívku. Pro pindulínu jsem vymyslela dlouhé rovné vlasy po zadek, které jsou asi in pro většinu národa. Takže jsem přispívala těmito nápady. Do výběru kostýmů jsem moc nezasahovala a velmi jsem si v té roli užila schválně nevkusné kreace.

 

Jak se vám líbí seriálová sestra Marie? Má něco společného s vaší skutečnou sestrou Soňou?

Je to skvělá holka, která je úplně jiná než Iveta a je podobná mně i mé sestře mnohem víc než Iveta. Má nadhled, je inteligentní a skromná. Taky má štěstí stejně jako my, když můžeme tolik hrát.

 

Znala jste se s její představitelkou Evou Sakálovou už dřív?

S Evkou se znala víc moje sestra z divadel na Slovensku a já ji znala od vidění. Jsem ráda, že jsme hrály sestry, trávily jsme spolu spoustu času i mimo plac a před akcí jsme pořád klábosily. Říkali nám, že jsme opravdu jako ségry.

 

Kdybyste si musela vybrat, zvolila byste práci v magazínu, nebo radši modeling?

Jejda, mně je ten svět tak vzdálený, nemusím se moc fotit, baví mne, když má focení příběh a koná se s fajn lidmi a v kreativním prostředí, případně s hudbou, kterou si přinesu. Možná by mě bavilo něco navrhovat, ale ne sexy oblečky.

 

Která seriálová postava je vám nejbližší?

No moje Iveta, protože jsem s ní prožívala její horší i lepší období.

 

Objevuje se před kamerou někdo, koho byste v reálném životě raději vůbec nepotkala?

Docela hustá, hlavně na Ivetu, byla Michelle, kterou skvěle hrála Jitka Čvančarová. Uměla být občas nepříjemná, ale i ona ukáže, že umí být citlivá, hlavně v soukromí.

 

Zažila jste při natáčení nějaké horké chvilky?

Spíš studené, když sem musela skákat v zoo do sedmistupňové vody pro lachtany, abych ukázala modelce, jak se má tvářit při focení. Iveta je občas pěkně praštěná a spontánní, a to je na ní sympatické, ale tahle scéna byla mazec.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
role a hraje velmi dobre...rada ji mam obsazenou i v jinych rolich
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek