Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý svět – rozhovor Vanda Hybnerová

22. 11. 2010 | Dokonalý svět

Dokonalý svět vás oblékl do elegantních kostýmků a lodiček s jehlovými podpatky, což není právě váš oblíbený styl. Jak jste se cítila?

Jsem herečka, pro kterou je kostým a maska, tím myslím líčení a účes, hodně podstatná. Definitivní podobu jsme s návrhářkou řešily Kruťandě přímo na tělo. Je ve všem můj absolutní opak, upjatá, puntičkářská a šik. Boty, ve kterých jsem točila, se podobaly mučícímu nástroji ze středověku. Po skončení natáčení jsem domů většinou odcházela bosa s jemnými výkřiky.

 

Sledujete módní trendy a chodíte občas na módní přehlídky?

Nesleduju a nechodím. Ne ze zásady, ale pro to, že ke svým šatům mám citový vztah, a pokud si něco oblíbím, nosím to léta. V zásadě, až na bouřlivou rebelskou pubertu, kdy jsem nosila bundu, ušitou z pytlíků od mlíka, jsem konzervativní. Celý život nosím stejně neučesané vlasy, mám ráda modrou a černou a preferuju kombinaci džíny, triko, svetr... prostě nuda.

 

Který model byste si klidně pořídila?

To byl model, který jsem měla jen pro jeden natáčecí den. Točila se veliká módní přehlídka a Kruťanda se snažila sbalit hlavního šéfa v podání pana Kukury. Jedinkrát jsem měla i jiný účes a nikdo mě na place nepoznával.

 

Kolik času jste musela obětovat v maskérně a kostymérně?

Vzhledem k tomu, že se jedná o dokonalý svět, tak i naše líčení a vlasy musely být dokonalé. Moje milovaná maskérka Martinka se mnou měla hodně práce. Natáčení někdy začínalo i kolem páté ráno, a když den před tím máte představení v divadle a naspíte nějaké čtyři hodiny, tak on ten obličej ráno nevypadá úplně jako vy. No a Martinka měla na zrcadle fotografie a za hodinu byla z oteklého mandarína přísná Kruťanda. Je to veliká magie... Díky ní mě lidé v civilu moc nepoznávají. Zdám se jim nějak povědomá. Nedávno mě jedem muž přesvědčoval, že jsem prodávala v Kroměříži v drogerii..

 

Dokážete být v civilu stejně rázná a nekompromisní jako Olga?

Rázná ano, nebo spíš důsledná, ale kompromisy dělám neustále... jak v profesi, tak v soukromí. Jen se s věkem mění mantinely.

 

Olga jako ředitelka inzerce převádí vše na peníze a své profesi opravdu rozumí. Jste v životě stejně dobrá ekonomka jako ona?

To je největší absurdita. Nejsem schopná pomoct v matematice dceři, která je v šesté třídě. S matikou jsem se rozloučila ve druháku na střední škole a už ji nikdy nechci potkat. Nechápu ani trojčlenku, takže některé Olžiny výroky jsem opakovala jako cizí jazyk. Umím spočítat, kolik balíků sena sní kůň za zimu, když na týden má jeden. Ale i na to potřebuju papír a tužku.

 

Co je vám na ní sympatické, a která její vlastnost vám naopak vadí?

Mám na ní ráda to, že je trapná, a tím snad trochu komická. Chtěla jsem, aby byla k smíchu, přestože to scénář nevyžadoval. A nejvíc nesympatické je to, jaká je kariéristka. Jde tzv. přes mrtvoly, takový typ lidí mi je z duše odporný.

 

Kdybyste si musela vybrat, pracovala byste raději v módním světě, nebo v redakci?

Studovala jsem fotografii a teď po letech jsem se k ní vrátila. Zahájili jsme život takového malého divadelního fotoateliéru. Převlékáme lidi do divadelních, dobových kostýmů a vyrábíme dobové fotografie. Tahle zvláštní travestie lidi moc baví a mě baví předělat kolemjdoucí paní s nákupní taškou na kněžnu z Čechova. Takže bych si určitě vybrala tu módu, která dělá z obyčejných lidí něco výjimečného, byť jen na chvíli.

 

Zažila jste během natáčení nějaké horké chvilky?

Horké chvilky byly když v halách, kde jsme točili, bylo hluboko pod nulou a my předstírali přetopené kanceláře. A pak ještě jeden veliký monolog v angličtině, kterou nevládnu zrovna nejlépe, a zrovna točil první den pan Kukura. Cha, to jsem byla zpocená až na...

 

Která postava vám byla nejbližší a kterou byste v reálu určitě nechtěla potkat?

Nejbližší mi byla moje postava, žila jsem s ní déle než půl roku a po té době jsem byla ráda, že s ní končím a už ji nepotkám.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je ted pred vanoci preseriovano.............
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles