Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý svět – rozhovor Tereza Brodská

14. 11. 2010 | Dokonalý svět

V Dokonalém světě hrajete šéfredaktorku prestižního lifestylového časopisu. Dovedete si představit, že byste skutečně takovou práci dělala?

Ráda pronikám do cizích profesí, to je taková moje úchylka. Takže mě to moc bavilo, ale těch devět měsíců, co natáčení trvalo, mi stačilo. Myslím, že se každý má držet svého řemesla, které umí.

 

Jako šéfredaktorka časopisu Grace jste chodila elegantně oblékaná a na vysokých podpatcích. To ale není váš styl.

Opravdu není. Jako Andrea jsem ale nebyla typickou představitelkou tohoto prostředí, protože jsem řešila kromě práce domácnost, dvě děti, manžela a matku, která se ze dne na den rozhodla odjet se svou novou láskou. Takže jsem byla lehce schizofrenní i v oblékání. Po příchodu do redakce jsem odhodila vysoké podpatky a nazula si pohodlné tenisky a ve „vuitonce“ jsem měla maso a pórek na večeři.


Zaujal vás některý z těch módních kousků natolik, že jste si ho dopřála?

Hodně jsem se nechala inspirovat chanelovskými kostýmky a je pravda. že mi jich pár přibylo. Taky jsem začala nosit lodičky. Ale vydrželo mi to asi tak půl roku. Při mém hektickém životním stylu je to velmi nepohodlné, takže jsem se zase vrátila k džínům a balerínkám.

 

Takže váš reálný život je podobně hektický jako ten seriálový.

Ano. Dokonce jsem někdy čerpala z vlastních zážitků a zkušeností a režiséři to kvitovali.

 

Líbilo by se vám mít doma manžela na mateřské?

Jen to ne. Já musím k manželovi vzhlížet, musí být pro mě ve své profesi ten nejlepší, což Herbert v mých očích samozřejmě je (fotograf Herbert Slavík – pozn. red.). Zkrátka stále zastávám starý model, v němž je muž lovec a žena udržovatelka ohně. Takže představa, že by Herbert žehlil, je pro mě nepřijatelná. Přijde mi to pro muže nedůstojné. Nicméně musím podotknout, že muži, kteří zůstanou doma na mateřské, ať již z jakýchkoliv důvodů, mají můj velký, ale opravdu velký obdiv.

 

Zažila jste při natáčení nějakou hodně pernou chvilku?

Ne. Hodně jsme si to užívali a bylo příjemné, že jsme mohli pracovat v klidu. Všichni se soustředili na to, aby i po vizuální stránce bylo všechno hezké. I dekorace se panu architektu Kurelovi podařila nádherně, byla neuvěřitelně krásná. Všichni jsme odvedli co nejlepší výkony a doufám, že to divák ocení. Myslím, že to bude obrovský boom, podobný žánr tady ještě nebyl. Navíc je tam i zajímavá detektivní zápletka. Zkrátka Dokonalý svět rozhodně není jenom o módě, jsou v něm hezky načrtnuté i vztahy, které jsou leckdy pěkně zamotané. Těším se na to a doufám, že divák bude nadšený.

 

S kým jste hrála nejradši, kdo vám dělal při natáčení největší radost?

Moje děti. Byly roztomilé, zamilovala jsem se do nich. Obzvlášť holčička byla rozkošná. Kolikrát jsem měla slzy v očích i při „ostré“, když mi třeba vytýkala, že jsem nedorazila na školní besídku. Byla tak talentovaná a přirozená. Samozřejmě nás děti ve všech scénách přehrály a všichni se budou dívat na ně, ale tak to má být.


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
........je proste vyborna herecka
Obrázek uživatelky
profil
Na seriál Dokonalý svět koukám ráda,z počátku jsem moc nadšená nebyla,ale zakoukala jsem se a těším se na další,Terezku mám také ráda
Obrázek uživatelky
profil
ale Terezu mám hodně ráda. Když pláče je přesvědčivá a klepe se jí brada.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezký seriál
Obrázek uživatelky
profil
já ji mám ráda, viděla jsem jeden díl Dokonalého světa a docela se mně to líbiloSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles