Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dokonalý svět - charakteristika hlavních postav

24. 10. 2010 | Dokonalý svět

Michelle     Jitka Čvančarová

Módní ředitelka je vždy perfektně upravená, kultivovaná a vysoce profesionální, ráda cynicky a ostře glosuje svět kolem sebe. Nové trendy nosí zásadně jako první, vždyť je objevuje! Pod pevným krunýřem skrývá citlivou a zranitelnou duši.

 

Andrea     Tereza Brodská

Šéfredaktorka se snaží skloubit kariéru s rodinou. Je milá a komunikativní, zároveň si je ale vědoma všeho, co její pozice obnáší. Chtěla by mít vše dokonalé a perfektní, být šéfkou, manželkou i matkou, jenže se jí nedaří vše skloubit. Ráda by pečovala o svůj zevnějšek a dobře se oblékala, ale je natolik vytížená, že jí na tyhle kratochvíle nezbývá čas.

 

Alžběta     Jana Hlaváčová

Šedá eminence redakce je pravá dáma. Má grácii a styl, je sebevědomá, ale zároveň někdy působí mateřsky, laskavě a vlídně. Je velice inteligentní a rafinovaná, láskyplná máma celé redakce.

 

David     Saša Rašilov

Ředitel vydavatelství je vzdělaný, pohledný a kultivovaný. Rád se poslouchá, nosí luxusní obleky, potrpí si na drahé boty, dobré restaurace, kvalitní vína a exkluzivní partnerky, při jejichž výběru ale nemívá příliš šťastnou ruku.

 

Marie     Eva Sakálová

Nová asistentka módního oddělení přijela do Prahy se sestrou ze slovenské Seredě. Je přirozeně chytrá, příjemná a milá. Zná svou hodnotu, má své názory i „modelkovský“ potenciál. Je loajální a čestná, má ráda romantiku a věří v prince na bílém koni.

 

Oskar     Vojta Dyk

Uznávaný stylista je excentrický, emocionálně přeexponovaný homosexuál. Hysterická žena v mužském těle. Dobrá „nejlepší kamarádka“. Rád se poslouchá a předvádí. Naplno prožívá své fantazie, realitu, která se s nimi neshoduje, není schopen akceptovat.

 

Kruťanda     Vanda Hybnerová

Ředitelka inzerce Olga Krutvorová je přísná a nekompromisní, její život ovládají čísla. Má svůj styl, s nímž ale není spokojená. Často bývá upjatá a úzkoprsá. Když už náhodou dá najevo svou ženskost, zpravidla volí laciné prvoplánové triky.

 

Pavel     Martin Pechlát

Andrein manžel je učitel, takže podle toho trochu i vypadá. Roztomilý sympaťák a pohodář působí jako čtyřicetileté dítě s vizáží chlapa. Některé projevy jeho chování jsou lehce machistické, pro svou ženu a rodinu však dokáže zázraky.

 

George     Filip Čapka

Módní fotograf si zakládá na image bohéma a Casanovy. Lehce živočišný týpek se nechce „vázat“, vyhovuje mu jeho životní styl. Sice je trochu otrávený prostředím, v němž působí, ale je příliš líný ve svém životě cokoliv měnit.

 

Maxa     Juraj Kukura

Majitel vydavatelství vybudoval firmu od nuly a je na to hrdý. Inteligentní elegán a suverénní egoista má k gentlemanovi opravdu daleko. Zvykl si, že svět skáče, jak on píská. Velí všemu a všem a vůbec ho nenapadne ptát se někoho na jeho názor.

 

Iveta     Zuzana Norisová

Mariina ztřeštěná sestra je lehce ordinérní a sebevědomá a spontánní. Velmi rychle se v novém prostředí zorientuje a pochopí, že vlastně nechce pracovat. Myslí si, že je hezká, a umí svou krásu prodat. Často v dobrém úmyslu dělá druhým „medvědí služby“.

 

Vanda     Jana Stryková

Sympatická holka odvedle, žádná krasavice, ale normální temperamentní ženská. Je milá, usilovná, velmi pracovitá a v tom, co dělá, bezkonkurenčně šikovná. Má problém sehnat chlapa, a biologické hodiny jí přitom bijí na poplach.

 

Politik     Jiří Dvořák

Tajný milenec módní ředitelky Michelle se drží životní filozofie, že účel světí prostředky, a nerozpakuje se ani zneužít city druhých. Užívá si luxusní přítelkyni, ve svém životě však nehodlá nic měnit a své vydobyté pozice dokáže tvrdě hájit.

 

Bára     Kristýna Leichtová

Šéfredaktorčina neocenitelná asistentka, výkonná, spolehlivá a velkorysá. Všechno se včas dozví a perfektně zajistí. Dění v redakci dokáže glosovat s nezaměnitelným humorem, skrytý význam jejích poznámek většinou naivnějším kolegyním uniká.

 

Natálie     Kristina Lukešová

Milá, hezká holčina, důvěřivá popleta a naivní až k zbláznění. Tak trochu diblík, který všechno bere vážně a z nedostatku vlastních prožitků se snaží žít alespoň zprostředkovaně životy druhých. Mladičká, má před sebou ještě tolik nových věcí...

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skvělý seriál...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles