Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý svět - Cesta k úspěchu

17. 11. 2010 | Dokonalý svět

Dokonalý svět (12)

 

Cesta k úspěchu

 

Z Marie je dívka Davidových snů. Létá mezi Prahou, Mnichovem, Milánem, fitness centrem, kadeřníkem, kosmetičkou, jazykovou školou a redakcí. Bere to velice zodpovědně. Moc velká zábava s ní ale není a David se bavit chce a umí. George fotí mladičkou modelku Karolínu, která má víc ambicí než rozumu.

Maminka ji sice hlídá, ale neuhlídá. Michele nečekaně narazí na Terezu Politikovou, která už tlačí kočárek, ale otcem dítěte není Martin. Že by se opravdu rozešli? Marie nestíhá být modelkou, partnerkou a módní asistentkou v jednom. Alžbětin návrh, aby si sehnala paní na úklid, jí ale připadá nemorální.

Modelka Karolína se vnutí Georgovi večer do ateliéru pod záminkou, že budou vybírat fotku na titulní stranu. A George nestačí zírat. Michelle chce po kamarádce z televize, aby Politika pozvala do Snídaně s Novou, aby ho mohla „náhodou“ potkat. Nakonec to vzdá a náhoda se postará sama. David zařídí, aby Marii pomáhala s domácností paní Havránková. Marie ji posadí ke kafi a před televizi a udělá všechno sama. Nechápe, proč se to paní Havránkové nelíbí.

Michele jde navštívit Terezu a dozví se celou pravdu. Karolinina matka napochoduje do redakce a chce, aby byl exemplárně potrestán fotograf George, který zneužil její nezletilou dceru. Redakce je vzhůru nohama. Andrea ho chce na hodinu vyhodit, ale David se rozhodne vyjednávat. Andreu vyděsí poznání, že nepracuje v módním magazínu, ale v blázinci.

 

Další díl oblíbeného seriálu uvidíte 17. listopadu 2010 od 20:00 hodin

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
dokonalý světSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
galimatyáš
Obrázek uživatelky
profil
se těším na další díl
Obrázek uživatelky
profil
se tesim...jak to bude dal....uvidime
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles