Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá manželka - novinka na Prima Love

5. 06. 2011 | Dobrá manželka

Oblíbili jste si Dextera na sesterské stanici Prima COOL? Prima LOVE vám přináší Alicii Florrickovou v seriálu Dobrá manželka, které budete také zaručeně fandit, protože i ona vezme osud do svých rukou!  Že vám tenhle seriál nic neříká?


Ještě jednou se pořádně zadívejte na hlavní hrdinku, představte si hřívu plnou kudrlin a věčně utopenou duši v pohledu neodolatelného George Clooneyho v seriálu Pohotovost, kvůli kterému Julianna Marguliesová podle scénáře málem spáchala sebevraždu.


dobrá manželkaDramatický seriál z právnického prostředí Dobrá manželka mapuje osudy Alicie Florrickové (Julianna Marguliesová, Pohotovost), manželky vlivného státního návladního (pan Božský ze Sexu ve městě), obviněného v silně medializovaném skandálu z braní úplatků a sexu s prostitutkami.
Alicia mu musela stát po boku, když své činy vysvětloval novinářům, a překousnout veřejné ponížení.


Když ho zavřou, musí se sama postarat o dvě děti – čtrnáctiletého Zacha a třináctiletou Grace. Jako vystudovaná právnička se vzdala vlastní kariéry, věnovala se rodině a žila ve zlaté kleci, takže po třinácti letech pro ni není snadné vrátit se do pracovního procesu. Musí začít od „píky“ a má štěstí, že ji přijmou jako advokátní koncipientku do prestižní chicagské právnické firmy Stern, Lockhart & Gardner.


Je to ale hlavně díky jejímu bývalému příteli a spolužákovi Willu Gardnerovi. Ten se ji snaží podporovat, protože ho zajímá, jak se Alicia s novou situací vyrovná. Pomoc a radu nabídne také prvotřídní advokátka firmy Diane Lockhartová (Christine Baranski, Mamma Mia!).


Jenže Alicia zjistí, že pracovní nabídka má jisté podmínky. Úspěch a respekt kolegů si bude muset vybojovat sama. Jejím největším soupeřem je Cary Agos, dvacátník a čerstvý absolvent Harvardu, který je zdánlivě velmi přátelský, neváhá však využít všech prostředků, aby dokázal, že to bude on, a ne Alicia, kdo získá volné křeslo společníka firmy.


dobrá manželkaSpojence najde Alicia v Kalindě, šikovné vyšetřovatelce, se kterou se postupně skamarádí. Pracovní život horko těžko kombinuje s osobním, který jí dál znepříjemňují pokračující skandál kolem manžela a panovačná tchyně. Postupně ale získává ztracenou sebedůvěru a z opovrhované manželky se stává schopnou obhájkyní, která bere osud do vlastních rukou.


Seriál Dobrá manželka je inspirován skutečnými příběhy Hillary Clintonové a podobnými skandály, které se v nedávné době v Americe odehrály.


Zajímavosti z prostředí seriálu Dobrá manželka


Seriál Dobrá manželka má u kritiků velký úspěch, získal osm nominací na cenu Emmy, čtyři nominace na Zlatý glóbus a čtyři nominace na cenu Screen Actors Guild (SAG).


Julianna Marguilesová vyhrála Zlatý glóbus za nejlepší televizní herečku v roce 2010 a SAG Award v roce 2010 a 2011.


Původně měla mít první série 13 epizod, televizní stanice CBS ji protáhla na plných 23 epizod.


Natáčení třetí série už bylo potvrzeno.


Seriál Dobrá manželka byl inspirován skutečnými politickými skandály, například aférami Billa Clintona, Dicka Morrise nebo Eliota Spitzera. Scenáristy zaujal obraz manželky, která stojí po boku manžela, omlouvajícího se před kamerami, a pomysleli si: „Co se jí asi honí hlavou?“ Většina těchto manželek totiž vystudovala práva.


Financovat natáčení pomáhá společnost Scott Free. Režiséři Ridley Scott a Tony Scott spolu s Davidem W. Zuckerem jsou uvedeni jako výkonní producenti


První řada seriálu Dobrá manželka odstartuje premiérově už ve čtvrtek 9. června
ve 20.40 na Prima LOVE


Zdroj: Prima Love


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobrou manželku sleduji a musím uznat, že mě tento seriál zaujal hned od prvního dílu... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles