Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dobrá manželka I (16) - Smlouva s ďáblem

22. 09. 2011 | Dobrá manželka

Dobrá manželka I (16)


Smlouva s ďáblem

Advokátní kancelář Willa Gardnera a Diane Lockhartové má finanční problémy a proto vezme obhajobu kolegy Erika Dorfmana. Dorfmann byl zatčen a obviněn z vraždy  Kelli Gerber Smithové. Kelli svědčila proti drogovému dealerovi Lemondovi Bishopovi, kterého Dorfman obhajoval. Asistentovi návladního Harrisonovi Riversovi se však Bishopa usvědčit nepodařilo. Dorfman Bishopovi poskytl seznam svědků a Bishop dal Kelli zabít. Na jejím těle byla nalezena vlákna z koberce v Dorfmanově firmě.

Alicia Florricková a Kalinda Sharmová jedou za Bishopem, který prohlásí, že Smithovou nezabil. Je prý z něj poctivý podnikatel. Později dodá do jejich kanceláře tašku s dvěmi sty tisíci dolarů jako zálohu. Chce je za své nové právníky, aby hájili zájmy jeho firem. Jeho bodyguard Tony Gurstelle je upozorní, že Rivers našel auto, které mrtvé tělo Kelli převáželo a chce s tím u soudu vyrukovat.

To se také stane a  Will Gardner se snaží, aby bylo jako důkaz vyloučeno. Podle GPS auto jelo od Dorfmanovy kanceláře až k místu, kde bylo Kellino tělo pohozeno. Dorfman přizná, že byl v noc vraždy v kanceláři, ale netuší, proč se kolem ní pohybovali Bishopovi muži. Nakonec vyjde najevo, že seznam svědků dala Bishopovi Dorfmanova dcera Tammy, která s ním byla v kanceláři. Je v nebezpečí, že ji Bishop zabije. Dorfmann, který má na Bishopa leccos schovaného, si s ním chce mluvit. Po rozmluvě se k vraždě svědkyně Kelli přihlásí Bishopův bodyguard Tony Gurstelle. Bishop oznámí Willovi, že se jako klient vrací  k Dorfmanovi. Will s Diane si chtějí najít třetího partnera s klientelou.

Na Twitteru se začnou objevovat důvěrné informace o Alicii a Peterovi. Alicia podezřívá kolegu Caryho Agose. Zprávy jsou však odesílány z bytu Florrickových. Alicia zjistí, že Zach vypráví o důvěrnostech své přítelkyni ze školy Bekce, která ho svádí. Na Twitter píše ona. Eli Gold si to vezme na starost a Bekcu postraší. Peter najde v Aliciině nočním stolku kondomy. Podezřívá ji z nevěry s Willem. Kondomy si tam však schoval Zach, který se chce s Bekcou vyspat.


Uvidíte 22. září od 20,45 na Prima LOVE.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !