Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do Kamenice míří nový lékař se synem!

Diváky nejsledovanějšího seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 čeká 14. září 2010 příchod hned dvou nových postav. Primáře chirurgie MUDr. Davida Suchého, kterého ztvární známá česká herecká hvězda Jan Čenský, ve své první seriálové roli jeho syna Maxe se představí Ben Cristovao.

Již dnes se diváci Ordinace v růžové zahradě 2 mohou těšit na nového lékaře MUDr. Davida Suchého a jeho syna Maxe, kteří opustili Prahu, aby začali nový život v Kamenici. MUDr. Suchý se vinou Benova nočnímu průšvihu dostane do Kamenické nemocnice dřív, než plánoval. Seznámí se tak s prvními kolegy, kteří jeho příchod očekávají až následující den.  Max pochází po matce z Kuby, čímž připraví divákům hodně úsměvných situací a láskou k muzice a tanci nejednu starost svému otci. Suchý si v Kamenici získá respekt kolegů, ale i náklonnost nejedné dámy. Přesto však zůstane velký suchar.. Nechejme se překvapit, zda byl odchod z Prahy pro oba tím správným rozhodnutím a zda zapadnou mezi kamenické obyvatele,.

Jan Čenský se řadí k populárním českým hereckým tvářím, dabuje a moderuje společenské akce. Ještě za studií dostal první příležitosti předvést svůj herecký talent před filmovou i televizní kamerou. Poprvé hrál v roce 1978 v televizní hře Mapa zámořských objevů. Působil v několika pražských divadlech, např. v Divadle pod Palmovkou, Ta Fantastika, hostoval také v Národním divadle. Je vášnivý sportovec a zlákal ho téměř každý sport – windsurfing, lyžování, jachting, cyklistika a mnoho dalších. Od roku 1995 je mimo jiné členem kočovné herecké společnosti, respektive zájezdového divadla Václava Hanzlíka. Působí jako lektor herectví a rétoriky. V současnosti hostuje v Divadle na Jezerce.

 

Ben Cristovao patřil k úspěšným účastníkům pěvecké soutěžní show televizí Nova a Markíza Česko-Slovenská SuperStar. Je mistrem ČR ve freestyle na snowboardu. Ve volném čase se věnuje svým koníčkům – taneční skupině Jad Company, s níž vystupuje na akcích. Navštěvuje hodiny rétoriky a herectví.

 

Ordinace v růžové zahradě 2 – každé úterý a čtvrtek v 20:00 na TV Nova

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý diel
Obrázek uživatelky
profil
otlemenec - jako Sagvam
Obrázek uživatelky
profil
Ben Cristovao..SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles