Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Comeback - Scrabble trable

1. 06. 2011 | Comeback

Scrabble trable

Rolling Stones se u nás chystají koncertovat a Ozzák musí za každou cenu sehnat lístky. Jenomže v předprodeji mu je všechny vyfoukne před nosem překupník. Ozzák je zoufalý. Takhle špatně mu naposled bylo, když se rozpadli Led Zeppelin.

Klíčem k rockovému štěstí se může stát Marcelka, které náhodou dva lístky na kýžený koncert přebývají. Jestli je chce Ozzák získat, musí ji porazit v nějaké společenské hře. Jenže Marcelka je porazitelná akorát na přechodu pro chodce a koncert se nezadržitelně blíží. Ozzák propadá panice a Marcelka ho nechává dusit ve vlastní šťávě.

Také v rádiu se soutěží o lístky na Rolling Stones. Ozzák vyhrožuje, že jestli se na koncert nedostane, nechá se ostříhat a začne se pravidelně mýt.

Křik kormorána

Tomáš se jako každý rok chystá o prázdninách odvézt rodinu do Chorvatska. Iva je z toho jako každý rok nešťastná, protože otec tráví dovolenou tím, že ji hlídá nebo žehlí Ozzákovy maléry. A letos to bude ještě horší, Ozzák se s Tomášem pohádal a nepojede.

Že Ozzák zůstává doma, vytočilo z neznámého důvodu i Simonu. Ta trávívá dovolenou – samozřejmě bez dětí, jinak by to nebyla dovolená – v penzionu U dvou fíkusů (italská kuchyně a pod oknem křičí kormorán). Saša a Lexa se připravují na to, že až máma odjede, musí vykonávat její povinnosti – Saša vaří domovním skřítkům a Lexa plaší netopýry, sající lidskou krev.


Uvidíte 1. června 2011 od 20 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle