Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Comeback přichází od dubna s premiérovými díly!

6. 04. 2011 | Comeback
Fanoušci úspěšného původního sitcomu Comeback se konečně dočkají. TV Nova pro ně připravila každý středeční večer nejen dvojnásobný „nášup“, ale navíc i netrpělivě očekávané další premiérové díly.

V proměnlivém měsíci dubnu, plném vtípků-kameňáků a náladového počasí, diváci televize Nova jistě ocení mimořádnou dávku pravého českého humoru. Nabídne jim ho populární původní sitcom Comeback, který přináší každou středu večer do našich domácností nejen dvojnásobnou porci originální zábavy, ale navíc i netrpělivě očekávané premiérové díly.

Ve zbrusu nových epizodách sitcomu Comeback se mimo jiné dozvíme, jak se Tomáš rozhodne šetřit i na Ozzákovi a co na to jeho velký nezvladatelný bratr. Opravdu pomůže Tomášovi s návratem na scénu muzikantská posila v podobě svérázného bývalého kolegy, nebo bude jeho příchod znamenat pro Tomášovu kariéru i rodinu jen další pohromu? A jak naloží naivní Saša s nečekaným dědictvím?

Comeback – každou středu ve 20.00


Comeback - Třinácté pivo

Fanatik tvrdé muziky má rád pivo a život bere jako velkou jízdu. Bývalá popová hvězda Tomi Paci zase miluje kakao a bojí se každé změny. Nesourodí bratři vychovávají Tomášovu dceru Ivu a občas i dvojčata ze sousedství. Jsou stejné jako vy a dokáží se tomu zasmát.

Comeback - Děvečka z Lidečka

Tomáš jezdí po koncertech a snaží se zavděčit publiku za každou cenu, i kdyby si měl vzít lidový kroj. Přibere spoluhráče, mlčenlivého klávesistu Šimaru, jehož specialitou je svatební pochod z Lohengrina. Simona se rozhodne k zásadnímu kroku – nastoupí do fastfoodu, který stavějí místo zbouraného Jezevce. Všichni se shodnou, že uniforma jí moc sluší. Ozzák si už za Jezevce našel důstojnou náhradu. V hospodě U Maříků se mu líbí, jen mu vadí, že se po návratu bůhvíproč neprobouzí doma, ale v neznámém bytě vedle ukřičeného trpaslíka. Iva se Sašou tuto záhadu nakonec vyřeší, ale trpaslíku Venouškovi Ozzák chybí.

Comeback uvidíte 6/4 2011 od 20 hodin na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Comeback přichází od dubna s premiérovými díly!:

Comeback přichází od dubna s premiérovými díly!
Comeback přichází od dubna s premiérovými díly!
Comeback přichází od dubna s premiérovými díly!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj