Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Comeback - Cesta do Vtelna

11. 05. 2011 | Comeback

Comeback

Cesta do Vtelna
Konečně se dozvíme něco o příbuzných rodiny Pacovských! A taky o velikonočních rituálech: Iva pere záclony (dvakrát), Ozzák odkudsi přináší podezřele dlouhé proutí na pomlázku, Tomáš mu ho závidí.

Lexa má z blížících se svátků jara těžkou hlavu: máma mu letos zvýšila normu, bude muset vymrskat tři sta vajec. A taky není jasné, jak dopadne návštěva Pacovských u babičky ve Vtelně, když ta přece jezdí každé Velikonoce k Maruně do Rybné.

Sbohem, Káhiro
Marcelka má nového koníčka, břišní tance, a zlákala na ně i Ivu a Sašu. Tomáš z toho nemá zrovna radost, nelíbí se mu, že se Iva někde nakrucuje polonahá.

Ještě víc začne vyvádět, když Iva přijde s úžasnou novinou – mají tančit před katarským princem! Ozzákovi leze na nervy, když Marcelka trénuje tanec v krámu.

Jednou to ale zkusí taky a objeví, že na něj mají břišní tance zvláštní účinek, díky kterému hodně ušetří za pití. Možná si bude moci našetřit na svého vytouženého velblouda! Simona postupně vybavuje novou hospodu. Je ale otázka, co si počne s lamou, která se k ní omylem dostala.

Uvidíte 11/5 od 20 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles