Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chirurgové VII - Nezletilá bez doprovodu

1. 05. 2012 | Chirurgové

Chirurgové VII (22)

Nezletilá bez doprovodu
Hunt řekne Derekovi, že od Kareva ví, že Meredith ovlivnila jeho studii. Je zřejmé, že zaměnila placebo za aktivní látku. Meredith stále tvrdí, že to studii nijak neovlivní.

Do nemocnice přijde hlášení, že došlo k pádu letadla. Mohou očekávat až dvě stě zraněných. Krizovou operaci vede Hunt. Všichni čekají na první pacienty.
Cristina absolvuje vyšetření, při kterém zjistí, že je těhotná. Řekne to Huntovi, který si dítě moc přeje. Ona ho ale nechce.

Zranění stále nepřijíždějí. Většinou to znamená, že nikdo nepřežil. Záchranná služba pošle do nemocnice seznam identifikovaných obětí. Lékaři budou Chirurgové VII - Nezletilá bez doprovodupozůstalým oznamovat smutnou zprávu.

Hunt vyvěsí na nástěnku rozhodnutí o volbě šéfrezidenta – je to April. Karev se rozčiluje, protože ji nikdo nebude poslouchat. Meredith se dozví, že jim sociálka povolila dočasnou péči o Zolu, a pokud vše půjde dobře, budou si ji moci osvojit. Karev, který je Zoliným lékařem, dá Meredith nějaké recepty na léky a potvrdí, že je holčička v pořádku.

Do nemocnice přivezou jediného přeživšího pasažéra – dívku. Má hodně zranění, ale lékaři se ji snaží dát dohromady. Když se objeví dívčina matka, je naprosto konsternovaná.

Teddy si uvědomí, že nechce s Andrewem nikam odjet. Jde za Henrym, řekne, že se do něj začíná zamilovávat, a políbí ho.

Cristina řekne Huntovi, že se objednala na potrat. Vyhodí ji. Jde spát k Meredith, která je doma jen se Zolou. Snaží se sice dovolat Derekovi, aby mu řekla, že mají Zolu doma, ale nezvedá to…

Grey´s Anatomy VII, Unaccompanied Minor, USA 2010. Hrají: Ellen Pompeová, Sandra Ohová, Justin Chambers, Chandra Wilsonová, James Pickens jr., Sara Ramirezová, Eric Dane, Chyler Leighová, Kevin McKidd, Jessica Capshawová, Kim Raverová, Sarah Drewová, Jesse Williams, Patrick Dempsey a další.

Uvidíte 1. května 2012 od 20,45 hodin na Prima LOVE!

Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !