Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chirurgové VI (21) - Velmi vážený pacient

7. 11. 2011 | Chirurgové

Chirurgové VI (21)

Velmi vážený pacient
Do nemocnice přivezou pacienta, který váží tři sta kilo. Několik dní trpí bolestmi břicha. Ukáže se, že má obrovskou infekci. Lékaři potřebují zjistit, nakolik jsou zasaženy vnitřní orgány.

Bobby Corso ale neprojede s lůžkem dveřmi do vyšetřovny, takže se rozhodne jít po svých, což už rok nedělal. Zlomí si nohy, které neudrží jeho váhu. Operace s sebou nese velká rizika. Webber s Baileyovou se snaží Bobbyho přesvědčit o nutnosti zákroku, ale on jim řekne, že nedokáže přestat jíst a tloustnout.

Nechce, aby ho někdy jeho dítě vidělo, takže jestli je nějaká pravděpodobnost, že umře, hodlá se s touto skutečností smířit.
Nancy Templeová přijde s nevolností a zvracením. Jde o infarkt, který se tak u žen může projevovat. Cristina dostane příkaz postarat se o Kelly, devítiletou dceru paní Templeové.

Dojde ke komplikacím a Nancy operaci nepřežije. Cristina se snaží Kelly opatrně vysvětlit, co bude dál…

Grey´s Anatomy VI, How Insensitive, USA 2010. Režie: Tom Verica. Hrají: Ellen Pompeová, Sandra Ohová, Katherine Heiglová, Justin Chambers, Chandra Wilsonová, James Pickens jr., Sara Ramirezová, Eric Dane, Chyler Leighová, Kevin McKidd, Jessica Capshawová, Patrick Dempsey a další.

Uvidíte 7. listopadu 2011 od 21,45 hodin na Prima LOVE!




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !