Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chirurgové VI (17) - Vrcholová fotografie

10. 10. 2011 | Chirurgové

Chirurgové VI (17)

Vrcholová fotografie

Owen Hunt má pacientku s obrovským nádorem. Richard Webber ho požádá, zda by mu případ nepřenechal, protože vzhledem ke svému věku už takových nádorů asi moc neodoperuje. Hunt to udělá, ale Cristina mu vynadá.

Hunt se o případ pohádá. Spor rozsoudí až Derek. nařídí, že má každý připravit svůj operační plán, a on pak rozhodne, kdo bude operovat. Cristina se hned nahlásí jako Webberova asistentka, aby mohla Huntovi donášet. Webbera to nepřekvapí a zvažuje, že ji od případu vyhodí.


Avery s Karevem nemůžou najít srdce pacienta, který má problémy s dýcháním. Až Teddy přijde na to, že má takzvaný syndrom resekované plíce, kdy po odstranění jedné plíce srdce sestoupilo až někam k ledvinám…

Lexie s Arizonou vyšetřují chlapce jménem Noah. Matka ho přivezla s horečkou a bolestí břicha. Na snímcích nic není, ale podrobným zkoumáním se zjistí, že měl chlapec v játrech cystu, která praskla. Jeho stav se prudce horší a musí na operaci.

Callie celý den pracuje na vývoji umělé chrupavky a neustále ji někdo ruší a chodí si k ní pro radu. Baileyová kvůli plánovanému rande s anesteziologem, Mark kvůli svým vztahům a podobně.

Baileyová jde na rande a je připravená na všechno včetně sexu, ale při večeři se shodnou, že je to příliš brzy…

Uvidíte 10. října od 21,45 na Prima LOVE!


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
budu se muset na nějaký díl podívat
Obrázek uživatelky
profil
Zatím jsem "teprve" u v polovině páté řady... Ale stále mne to baví a jsem zvědavá na další díly. (I když díky internetu a upovídaným kamarádkám vím, co se tam stane).
Obrázek uživatelky
profil
výborný seriál
Obrázek uživatelky
profil
miluju
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles