Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů

11. 01. 2012 | Cesty domů
Seriál Cesty domů vstoupí začátkem února do další, už čtvrté série. Diváci se mohou těšit na řadu dramatických zvratů v jednání již dobře známých postav. K nim ale přibudou i postavy nové, díky nimž do seriálu vstoupí několik velmi zajímavých herců.

Nejvíc nových postav bude patřit do úplně nové rodiny Pánkových. Její hlavou je Anastázie Pánková, rázná žena, která pracovala jako pánská holička a za pětašedesát let, co je na světě, zažila už leccos. Smrt manžela, zhroucení syna, málem přišla i o vnuka. Ale ona se nehroutí – naopak, umí si užít každou chvilku. Obzvlášť při návratu do míst, kde to měla vždycky ráda – do Hradiště. Tam potkává přátele z dětství – Petra Kosíka a Rudolfa Bernáta. Anastázii Pánkovou bude hrát Carmen Mayerová.

Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domůDalší zástupce rodiny Pánkových, kterého si zahraje Igor Bareš, se jmenuje Jiří. Je to syn Anastázie, talentovaný chemik a vědec s dětskou duší. Přestože je mu už přes čtyřicet, v mnoha ohledech je stále naivní. Třeba v přesvědčení, že zachrání své rozpadající se manželství a prožije tak krásný vztah, jako měli mezi sebou jeho rodiče. Jiří po smrti otce převzal vedení jeho farmaceutické firmy, rozjel výzkum, dařilo se mu a stal se z něj bohatý člověk a uznávaný odborník. Tak proč nakonec skončil jako životem zlomený muž v Hradišti?

Ženou, která Jiřímu Pánkovi tak komplikuje život, je jeho manželka Ivana. Na pohled andělská a křehká bytost, ale uvnitř ambiciózní a tvrdá státní zástupkyně, pro niž je práce na prvním místě. Když potkala Jiřího, byla vdovou, přišla o svou životní lásku a měla již tříletého syna. Její právnický mozek jí tenkrát přesně napověděl, co má od života chtít. Malé štěstí v podobě hodného manžela, který by měl rád ji i jejího syna. A který by nepátral po jejím tajemství. V roli Ivany se diváci mohou těšit na Lindu Rybovou.

Nejmladším z rodiny Pánkových je třiadvacetiletý Dan, s nímž do seriálu Cesty domů vstoupí zatím méně známá herecká tvář – Martin Kraus. Přestože Dan si v dětství prožil leccos včetně vážné nemoci, vyrostl z něj pohledný, vtipný a okouzlující kluk a zároveň nadějný lékař se specializací na onkologii. Nemá problém navázat známost nebo si okamžitě získat kamarády i sympatie svých kolegů v nemocnici. Ale bohužel nemá ani žádné zábrany, když chce dostat to, co si zamane.

Zatímco Pánkovi se představí jako úplně nová seriálová rodina, postava Marcela Ryndla poodkryje minulost postavy již dobře známé – Báry Vítkové. Marcel, kterého hraje Pavel Řezníček, je totiž otcem Bářiny dcery Dorotky. A zároveň bývalým Bářiným společníkem v podnikání, na které nemá nejlepší vzpomínky. Byl sice vždycky okouzlující a uměl vnutit hostům cokoliv, ale táhla se za ním řada průšvihů, takže postupně ztratil renomé jednoho z nejlepších číšníků v oboru. S čímpak přijde za Bárou tentokrát?

Poslední výraznější novou postavou, která pro změnu ovlivní životy policajtů Vejnara a Maška, je major Mojmír Soudek. Představí se totiž jako jejich nový šéf – na obecné kriminálce. Soudek, kterého hraje Jan Vlasák, je poctivý a neúplatný policajt ze staré školy. Vypracoval se z obyčejného strážníka až na machra přes domácí vloupačky. Na toto období vzpomíná s láskou, vždycky měl rád rychlé případy, které se bez průtahů vyřešily. Šéfování a papírování ho moc nebaví. Ale zbývá mu pár let do důchodu, nějak už to vydrží. Pokud mu tedy podřízení nebudou moc komplikovat život.


Zdroj: Prima family

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů:

Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
Nové postavy čtvrté řady seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Určitě se dívat budu,seriál se mi líbil a na nové díly se už těším.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles