Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - Majda Kopecká

20. 09. 2010 | Cesty domů

Majda Kopecká (46 let)

Život je boj a člověk se nesmí vzdát.

Rázná, energická ženská, pro ostřejší slovo nejde daleko. Chtěla studovat a být architektkou. Otec, který ji po smrti matky sám vychovával, jí nebránil. Nakonec stejně zůstala v hospodě. Dnes provozuje svou malou hospodu U Majdy a sama vychovává syna Patrika. Neměla to nikdy snadné a i teď se pere se životem, jak to jde. S penězi sotva vyjde a v hospodě se musí pěkně otáčet. Jen aby měl Patrik všechno, co potřebuje. Chybí mu však táta.

Majdu Kopeckou hraje VERONIKA JENÍKOVÁ

Narodila se v roce 1964 ve znamení Blíženců. Po absolvování Pražské konzervatoře byla v angažmá v kladenském divadle, dvacet let byla členkou souboru Divadla ABC v Praze. V současnosti ji můžeme vidět v představení Paní plukovníková v Divadle Na Jezerce nebo v komediích Divadelní společnosti Háta.

První větší filmovou roli získala ve filmu Pozor, vizita!, diváci si ji pamatují i ze snímků Rozpuštěný a vypuštěný, Pásla kone na betóne, Antonyho šance, Bony a klid, Artuš, Merlin a Prchlíci nebo seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě. Zahrála si také v seriálech Zdivočelá země a Četnické humoresky, inscenacích I ve smrti sami, Hodný chlapec nebo Nepolepšitelný. Svůj život si neumí představit bez sportu a cvičení, s oblibou luští různé křížovky a rébusy. S manželem vychovává syna Lukáše a dceru Kamilu.


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !