Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 48. díl – Stěhování

24. 04. 2011 | Cesty domů
Soňa se rozhodla, že už se nebude na nikoho ohlížet. Odstěhuje se i s kluky k Romanovi do nového bytu. Bude s tím Honza souhlasit? Vendy už má dost schovávání a nočního plížení po domě. Oznámí tátovi, že Šimon bude bydlet s ní u Bernátových ve vile.

Schválí jí Rudolf nového podnájemníka? Jarka Petra natolik ovládla, že ten úplně ztratil soudnost. Pacina mu chce pomoct, aby konečně pochopil, co je ta milá paní zač. Co mu na Jarku prozradí? A uvěří jí Petr? Rudolf je naštvaný na Hlaváčka, který podepsal revers a odešel z nemocnice. Nepiplal se s jeho srdcem proto, aby Hlaváček nakonec umřel na obyčejnou rýmu. Musí se mu přece pomstít. Co Rudolf udělá?

Sledujte čtyřicátý osmý díl seriálu Cesty domů v pondělí 25. dubna ve 20.00 na Primě.


Rudolf má starost o Hlaváčka, který se nemůže dočkat, až se zase pustí do práce. Proto podepsal revers a z nemocnice předčasně odešel. Rudolfa to naštvalo. Hlaváčka sundal hrobníkovi z lopaty – a on si teď myslí, že je za dva dny vyléčený. Co když nastane nějaká komplikace? Nepiplal se s jeho srdcem proto, aby mu umřel na obyčejnou rýmu. Prohlašoval, že Hlaváčka uzdraví, aby ho pak mohl zabít. A Rudolf své slovo plní. Nastal konečně ten správný čas na pomstu?

Soňa se rozhodla, že už se nebude ohlížet na svou rodinu a udělá to, co jí velí srdce. Aby nemusela v noci od kluků odcházet, odstěhuje se i s nimi k Romanovi do nového bytu. Zatím tedy jenom na jednu noc, na zkoušku, aby si tam kluci zvykli. Počítala s tím, že Honza nebude nadšený. Ale netušila, jak moc se bude vztekat. I když se snaží před kluky nedělat scény, aby je nevyděsil. Je šance, že Honza Soně stěhování rozmluví? A pokud ne, může jí v něm nějak zabránit?

Jarka natolik ovládla Petra, že ten úplně ztratil soudnost. Čím dál tím víc lidí ho před ní varuje, jenže on je pořád slepý a hluchý. Ale začíná víc času trávit v ordinaci. Ovšem Jarka dokáže proniknout i tam. Zrovna ve chvíli, kdy sem Pacina přivede svého klienta Nezbedu. Ten se s Jarkou evidentně zná a Jarka se vůbec netváří nadšeně, že ji poznal. Své tajemství svěří Nezbeda Pacině. Ta má o Petra starost a snaží se mu otevřít oči, aby konečně pochopil, co je ta paní zač. Co mu na Jarku prozradí?

Martin si stěžuje Romanovi na nepořádek, který panuje v zázemí stadionu, kde probíhá rekonstrukce. Romana napadne rychlé řešení: Ať na ni Martin dohlédne. Martin to zvažuje – pokud nabídku přijme, bude mít dost času na trénink? A na Helču? Víc peněz by se mu ale hodilo. Třeba na to, aby si s Helčou pořídili nějaký malý baráček. Svěří se Helče s nabídkou i se svými plány do budoucna. Co mu na ně Helča řekne a jak se Martin nakonec rozhodne?  

Vendy už má dost schovávání a nočního plížení po domě. Stejně už o Šimonovi všichni vědí, tak se rozhodne nastěhovat ho k sobě oficiálně. Oznámí tátovi, že Šimon bude bydlet s ní u Bernátových ve vile. Rudolf kupodivu není proti. On tu přece nebydlí, je tu hostem stejně jako Šimon. Tak se k první společné večeři sejdou starý Bernát a mladý Kosík. Jak dlouho tato domácí pohoda vydrží?  



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 48. díl – Stěhování:

Cesty domů - 48. díl – Stěhování
Cesty domů - 48. díl – Stěhování
Cesty domů - 48. díl – Stěhování
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !