Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?

20. 04. 2011 | Cesty domů
Soňa se odhodlala k definitivnímu rozhodnutí. Bude žít s kluky a Romanem v novém bytě. Budou se kluci chtít odstěhovat? A jak se na to bude tvářit Honza, až mu to Soňa poví? Tomáš se seznamuje s Hradištěm. Seznamuje se také se štamgasty v hospodě U Bety, a to pěkně zblízka.

Jaké ještě skrývá překvapení? Kači a Ríšu zaskočí nečekaná noční návštěva. Vtrhne k nim rozrušený Ondra. Ví, že je Kači jeho pravá máma, a žádnou ledvinu od ní nechce. Zvládnou ho Kači s Ríšou zpacifikovat?

Sledujte čtyřicátý sedmý díl seriálu Cesty domů ve středu 20. dubna ve 20.00 na Primě.

Soňa začíná být unavená z toho, jak se v noci vykrádá z domu a plíží za Romanem. Kvůli jejím nočním výletům začíná být doma pěkně dusno. Máma něco tuší a navíc Soně vyčítá, že se o kluky nestará a hází jí je na krk. Soně se takové řeči vůbec nelíbí. Nebylo by lepší, kdyby se nastěhovala k Romanovi do nového bytu, který koupil? A kluky vzala s sebou? Soňa si ale není jistá, jestli budou chtít, ve vile je jim dobře. Jak se na její rozhodnutí bude tvářit Honza?

Kači a Ríšu překvapí nečekaná noční návštěva. Vtrhne k nim rozrušený Ondra, který se právě dozvěděl, že Kači je jeho pravá máma. A že Dvořáčkovi ji hledali proto, aby mu dala ledvinu. Jenže on žádný milodar nechce. A už vůbec ne od ženské, která ho kdysi pohodila. Podaří se Kači a Ríšovi situaci Ondrovi vysvětlit? A přesvědčit ho o tom, že není čas na trucování, protože nová ledvina je jeho jediná šance?

Tomáš je v Hradišti jenom pár dní a už se začíná pěkně vybarvovat. Stačil se napojit na ty největší gaunery ve městě a jednoho Tereze dokonce přivedl až domů. Taky se začíná důkladně seznamovat s místními lidmi. Například tím, že jen tak pro své pobavení vyvolá rvačku v hospodě U Bety. Honza s Vejnarem se nestačí divit. Začínají věřit Tereze, která je před Tomášem varovala. A to jim zdaleka neřekla všechno o Tomášově minulosti. Není čas, aby si Vejnar s Honzou nového kapitána trochu proklepli?

Šimon je po roztržce se svým tátou tak trochu bezdomovec. Doma být nechce, protože by poslouchal narážky na svůj nový vztah. Tak je utajeným podnájemníkem u Vendy ve vile. Z plánované noci plné něžností ale sejde. V domě jsou dva malí nešťastníci, kterým chybí otevřená náruč. Ivan s Jonášem tam zůstali sami, protože máma opět na noc odešla. A Vendy se o ně musí postarat. Jak se Šimon smíří se změnou programu?  


Rudolf odhaluje svou nepoznanou stránku. Na všechny své spolupracovníky i na celou rodinu je velmi přísný. Ale pro svou vrchní sestru Zlatu má vždycky pochopení. A už se dál nemůže dívat na to, jak jeho pravá ruka bloumá nemocnicí jako tělo bez duše. I když Zlata denně chodí za Vladimírem do ústavu, kam ho nechala odvézt jeho sestra, bez něj se cítí prázdná. Najednou nemá pro koho žít. Co jí Rudolf poradí?



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?:

Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?
Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?
Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?
Cesty domů - 47. díl – Kam jdeš?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !