Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 45. díl – Operace

13. 04. 2011 | Cesty domů
Kači se konečně splní sen, který si v duchu představovala patnáct let. Seznámí se se svým synem Ondrou. Jaký je ale pravý důvod toho, že se s ní jeho adoptivní rodiče chtějí setkat? Hlaváček podstoupí náročnou operaci srdce, kterou Rudolf tak dlouho zvažoval.

Během zákroku se ale objeví komplikace. Podaří se týmu doktorů státního zástupce zachránit? Šimon si k sobě vezme peníze od svých kolegů, určené na zaplacení vyrovnání Venclovi. Spolu se svým podílem je odnese právníkovi. Jenže až tam zjistí, že se celý obnos ztratil. Kdo mu peníze ukradl?   

Sledujte čtyřicátý pátý díl seriálu Cesty domů ve středu 13. dubna ve 20.00 na Primě.

Kači se konečně splní sen, který si v duchu představovala patnáct let. Seznámí se se svým synem Ondrou. Na první pohled je skutečnost lepší než všechna očekávání. Ondra je hezký, chytrý a vtipný kluk, který se zajímá o rockovou muziku. O tom, že právě mluví se svou biologickou matkou, samozřejmě nemá nejmenší tušení. Pak se ale začne cítit unavený. A jeho adoptivní matka paní Dvořáčková odhalí Kači a Ríšovi pravý důvod, proč se chtěla seznámit s Ondrovou skutečnou matkou.

Rudolf má letitou tradici. Před hodně náročnou operací si dá večer silnou polévku, spí v dílně a ráno se jde projít do lesa, aby si utřídil myšlenky a zkoncentroval se. A dnes ho čeká operace Hlaváčka. Pomůže mu zdravotní procházka lépe zvládnout složitý zákrok? Na operaci se chystá i Hlaváček, ale trochu jinak. Dává do pořádku své pozemské záležitosti pro případ, že by se z narkózy už neprobudil. Jaké překvapení si Hlaváček přichystal pro Karla Navrátila?

Soňa má pech. Roman jí ukazuje jejich nový společný byt, který pro ně koupil. Zdržení se jí ale vymstilo. Přijde pozdě do práce a otec ji vyhodí od Hlaváčkovy operace. Díky tomu je Soňa svědkem dalšího záchvatu Vladimíra Dobeše, přítele vrchní sestry Zlaty, který je stále hospitalizovaný na interně. Soňa dostane nápad, jak se o problémového muže postarat a Zlatě ulehčit. Zavolá Dobešovu sestru. Netuší, že ta je vůči Zlatě silně zaujatá a se svým bratrem má úplně jiné plány.

Šimonovi začal den podstatně lépe. Docent mu nečekaně dovolil, aby se díval na Hlaváčkovu operaci, kterou žije celé oddělení. A od Vendy dostal panáčka pro štěstí. Navíc kolegové mu přinesli každý svůj podíl peněz na odškodné pro Vencla. Jenže jak den příjemně začal, hůř končí. Když Šimon nese peníze právníkovi, zjistí, že je s sebou nemá. Kdo mu je z batohu ukradl?
Tereza na dalším rande s Lhotským neuspěla a on navíc málem odhalil její identitu policistky. Míla proto rezolutně stopne další sledování. Tereza chce ale ve schůzkách se Lhotským pokračovat. Je to její první akce, chce být prospěšná. I kdyby pro to měla udělat cokoliv. Toho se právě Míla bojí. Nechá se od Terezy nakonec přesvědčit? A jak se k přehnané horlivosti své nové kolegyně postaví Honza s Vejnarem?


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 45. díl – Operace:

Cesty domů - 45. díl – Operace
Cesty domů - 45. díl – Operace
Cesty domů - 45. díl – Operace
Cesty domů - 45. díl – Operace
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !