Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci

11. 04. 2011 | Cesty domů
Kači se stane svědkem situace, v níž si málem ublíží dvě malé děti. To ji přiměje k definitivnímu rozhodnutí. Chce se seznámit se svým synem. Nejdřív se ale musí setkat s jeho adoptivními rodiči – manželi Dvořáčkovými. Terezu čeká další schůzka s Lhotským.

Honza s Vejnarem ji vybavili odposlechem a dvojici monitorují v autě před hotelem. Jak nebezpečné rande dopadne?  Rudolf se připravuje na operaci Hlaváčka. Ví, že nepůjde o jednoduchý zákrok, a je z něj trochu nervózní. Potřeboval by se uklidnit. Najde se někdo, kdo pro něj bude mít pochopení?

Sledujte čtyřicátý čtvrtý díl seriálu Cesty domů v pondělí 11. dubna ve 20.00 na Primě.


Kači se stane svědkem situace, v níž si málem ublíží dvě malé děti. To ji přiměje k definitivnímu rozhodnutí. Co kdyby se jí něco stalo a ona by svého syna ani nepoznala? Chce se s ním proto seznámit. Ale nejdřív se musí setkat s jeho adoptivními rodiči – manželi Dvořáčkovými. O to víc je překvapená, když se od Martiny dozví, že oni ji taky hledají. Kači je šťastná, ale Ríša si dělá starosti. Jak to, že Dvořáčkovi hledají Kači? Není v tom nějaký zádrhel?
Terezu čeká další schůzka s Lhotským. Doufá, že teď už z něj konečně dostane potřebné informace. Honza s Vejnarem jí kryjí záda. Vybavili ji odposlechem a dvojici monitorují v autě před hotelem. Jenže Tereza moc tlačí na pilu a nažhavený Lhotský začne být netrpělivý. Nebezpečné rande se zvrtne a Tereza je v ohrožení. Podaří se Vejnarovi s Honzou dostat ji z hotelu dřív, než Lhotský odhalí, že měl rande s policajtkou?  

Rudolf se připravuje na operaci Hlaváčka. Ví, že nepůjde o jednoduchý zákrok, a je z něj trochu nervózní. Potřeboval by se uklidnit. A taky by mu pomohla polévka zvaná životabudič, kterou mu Lída před každou zásadní operací vařívala. Jenže on teď žije s Mílou, a ta má plnou hlavu svých pracovních starostí. Navíc se chystá na společenskou akci, důležitou pro její kariéru, a nemá kdy rozptylovat Rudolfovy obavy z operace. Rudolf si bude muset poradit sám. Nebo se najde někdo jiný, kdo pro něj bude mít čas i pochopení?

Vrchní sestra Zlata si myslela, že má situaci pod kontrolou. Než šla do nemocnice, Vladimíra doma raději zamkla. Jenže ten měl opět špatný den. Vylezl ven oknem a procházel se po střeše. Sundali ho až hasiči a odvezli do nemocnice, Vladimír je hospitalizovaný na interně. Zlata se bojí, že dojde na Rudolfova slova. Že nastane den, kdy bude Vladimír nebezpečný nejen jí, ale především sobě. Najde v sobě Zlata sílu udělat nutné rozhodnutí?


Vendy by strašně ráda pomohla Šimonovi sehnat peníze na odškodné pro Vencla, ale neví, kde je vzít. Jediné, co ji napadá, je půjčka, i když budou muset splácet velký úrok. Šimon má pro ni ale dobrou zprávu. Martin sice nesouhlasí s tím, že si Šimon do života pustil Vendy, ale ve štychu bráchu nenechá a peníze mu půjčí. Že by se konečně blýsklo na lepší časy?


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci:

Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci
Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci
Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci
Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci
Cesty domů - 44. díl – Dostanu, co chci
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !