Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 32. díl – To jsem nevěděl

28. 02. 2011 | Cesty domů
Všichni Bernátovi se konečně dozvědí, že Vendy je těhotná a odjela do Prahy na potrat. Jsou zdrcení z toho, co se stalo, i z toho, že se jim nesvěřila. Proč jim nedovolila, aby jí pomohli? Rudolf se chce pomstít Hlaváčkovi, proto tlačí na Petra, aby se stal jeho konzultantem u Hlaváčkova případu.

Jak se Petr rozhodne? A čím Hlaváček oba doktory překvapí? Helče je jasné, že žádná svatba nebude a vztah se Šimonem nemá budoucnost. Zdá se, že jí to nevadí, protože se zamilovala do jiného. Monika klesá stále hlouběji. Co se jí stane a proč ji z dalšího průšvihu zachraňuje zrovna Roman?
Sledujte třicátý druhý díl seriálu Cesty domů v pondělí 28. února ve 20.00 na Primě.

Rudolf se chce pomstít Hlaváčkovi, ale má tolik rozumu a profesní cti, že se nehodlá hojit na nemocném člověku. Chce Hlaváčka vyléčit, aby ho mohl zabít. Proto tlačí na Petra, aby se stal konzultantem u Hlaváčkova případu. Potřebuje ho jako svědka, že z lékařského hlediska nepochybil. Petr se nechce mstít, stačilo by mu, kdyby Hlaváček projevil lítost nad tím, co svou horlivostí kdysi způsobil. Podaří se Rudolfovi Petra přemluvit? A jaké překvapení jim Hlaváček připraví?

Všichni Bernátovi se konečně dozvědí, že Vendy je těhotná a do Prahy neodjela na tah s kamarádkou, ale na potrat. Nejhorší je, že na to přišel Rudolf, který ve vile vůbec nebydlí a Vendy nevídá tak často. Všichni jsou zdrcení z toho, co se stalo, i z toho, že jim Vendy nic neřekla. Proč jim nedovolila, aby jí pomohli? Každý z rodiny si to vyčítá po svém. Netrpělivě čekají na Vendin návrat. A přemýšlejí, jak se zachovají, až se objeví ve dveřích.

Šimon se rozhodne na dva dny odjet. Chce utéct před Helčou a promyslet si, co bude dál. Helče už je jasné, že svatba nebude a že vztah se Šimonem nemá budoucnost. Šimon se ale daleko nedostane. Narazí na psychicky zničenou a bezradnou Vendy, která má za sebou potrat. I když je Kosík ten poslední, koho Vendy chtěla vidět, je ráda, že se o ni Šimon postaral. A Šimon netuší, že Helča mezitím vyřešila problém jejich vztahu. Zdá se, že se zamilovala do jiného.

Monika klesá stále hlouběji. Po tom, co ji Honza vyhodil ze své garsonky, si našla novou zábavu. Snaží se v hospodě sbalit nějakého chlapa, napovídat mu srdceryvnou historku a vymámit z něj peníze. Zdá se, že u jednoho se jí to podařilo. Muž jí nejen půjčí peníze, ale je ochotný jí i pomoci a odvézt, kam potřebuje. Když ale pochopí, že naletěl, Monika se ocitne v dost nepříjemné situaci. Co se jí stane a proč ji zachraňuje právě Roman?

Zatímco Soňa se strachuje o sestru, Roman jde tvrdě po své konkurenci. Poté, co zjistil, že jeho protivníkem v soutěži o radnici je žena, ruská developerka Světlana Karimová, neváhá se jí osobně představit. A přitom jí vysvětlit a poté i názorně předvést, že ani on se neštítí zajít ve svém boji hodně daleko. A že má v rukávu mnohem účinnější zbraň, než je bomba v autě.

Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 32. díl – To jsem nevěděl:

Cesty domů - 32. díl – To jsem nevěděl
Cesty domů - 32. díl – To jsem nevěděl
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
propletenec, s běžným životem to nemá nic společnéhoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dívám se a jsem ráda,že naše rodina je úplně normální,protože nevím,jak by se mi líbilo,kdyby manžel docházel veřejně za milenkou,děti by se tahaly s kdekým atd. Ale někde to je asi normální.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tento seriál nesleduji
Obrázek uživatelky
profil
sem-tam pozriem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles