Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 26. díl – Lhal jsi mi

6. 02. 2011 | Cesty domů

Roman nejenže neodstoupil ze soutěže na novou radnici, ale dokonce ji vyhrál. Co na to řekne Soňa? Bude se zlobit, nebo s ním úspěch oslaví? Vendy se Šimonem pomáhají neznámému muži dostat se zpátky do svého bytu.


Šimon se přitom zraní a Vendy má o něj strach. Že by náhlá vlna zájmu? Nebo opět převládne stará nevraživost mezi Kosíkovými a Bernátovými? Ředitel Dvořák si vymínil, že na kardiochirurgii nastoupí mladá doktorka Alice, jeho dcera. Rudolf s jeho rozhodnutím nesouhlasí. Má ale jinou možnost než Alici přijmout? Šimon se bude ženit. Sice je poslední, kdo se o tom dozví, ale to nevadí. Táta s budoucí tchyní už všechno do puntíku naplánovali.


Sledujte dvacátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 7. února ve 20.00 na Primě.

Soňa si užila romantický výlet s Romanem, ale šťastné rozpoložení jí dlouho nevydrží. Roman vyjde s pravdou ven. Nejenže neodstoupil ze soutěže na novou radnici, ale dokonce ji vyhrál. Soňa je pořádně naštvaná. Jak to, že zase nesplnil, co slíbil? Že jí zase lhal a vystavil celou rodinu nebezpečí? Soňa má ráda Romana, toho kluka, kterého zná ze základky. Ale může mít ráda Romana – podnikatele, který se v honbě za penězi před ničím nezastaví?


Honza je spokojený. Strávil Vánoce se Soňou a kluky, kteří jsou šťastní, že se máma s tátou nehádají. A protože se Soňou vychází momentálně skvěle, chce být s nimi co nejvíc. Jenže to se nelíbí Monice. Vadí jí, že Honza dá vždycky dětem a Soně přednost před ní. Proč to nemůže být obráceně? Žárlí a Honzu citově vydírá. Monika je přesvědčená o tom, že Honza je pro ni ten pravý. Ale zdá se, že Honza si to myslí čím dál méně.


Šimona a Vendy poprosí o pomoc neznámý muž. Potřebuje, aby někdo vylezl na balkon a otevřel mu dveře od bytu. Šimon se mu snaží vyhovět, ale přitom spadne a uhodí se do hlavy. Hraje si na hrdinu, ale pak přizná, že má asi otřes mozku. Vendy mu zavolá sanitku a v nemocnici čeká, jak Šimon dopadne. Sama je překvapená, jakou starost o něj má. Že by náhlá vlna zájmu? Nebo opět převládne stará nevraživost mezi Kosíkovými a Bernátovými?


Rudolf nemá dobrý den. Rád by, aby byl státní zástupce Hlaváček potrestaný za to, že kdysi chladnokrevně zavraždil jeho ženu Janu. Jenže se zdá, že celý případ je právně nepostižitelný. Dobrá zpráva Rudolfa nečeká ani v nemocnici. Ředitel Dvořák mu přišel představit svou dceru Alici. Rozhodl, že Alice bude pracovat právě u Rudolfa na kardiochirurgii. Rudolfovi se to nelíbí, na svém elitním oddělení chce jen špičkové doktory a žádnou protekční dcerušku. Má ale jinou možnost než Alici přijmout?

 

 

 

PetrMartinem vítají návštěvu. Přišla Helča i se svou maminkou Jarkou. A s nimi nečekaná zpráva. Šimon se prý bude ženit. Sice je poslední, kdo se to dozví, ale to nevadí. Jarka myslí, že je to skvělý nápad, a netrvá jí dlouho přesvědčit Petra o tomtéž. Zatímco Helča se za matčinu ukvapenost trochu stydí, Petr s budoucí tchyní už plánují obřad i počet svatebních hostů. Ale kde se zdržel Šimon? Neměl by k tomu taky něco říct?

 


 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 26. díl – Lhal jsi mi:

Cesty domů - 26. díl – Lhal jsi mi
Cesty domů - 26. díl – Lhal jsi mi
Cesty domů - 26. díl – Lhal jsi mi
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobré herecké obsadenie
Obrázek uživatelky
profil
jak je to nekonečné, tak, jak říkáte, je to nastavované... Nemá to šmrnc.
Obrázek uživatelky
profil
ale ať se podíváš na kterýkoliv seriál - vztahy se střídají, asi aby se něco dělo ...
Obrázek uživatelky
profil
to už je tak překombinovaný,že se mi to přestává líbit ..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda