Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej

25. 02. 2013 | Cesty domů
166. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název To už nikdy neříkej. Černá konečně podlehne a prozradí Rudolfovi, co chtěl vědět. Zařídí, aby se Lídiny snímky z CT „omylem“ objevily v počítači Ríši. Co udělá Rudolf s Ríšou, až zjistí, jaký je Lídin skutečný zdravotní stav?

Zlatě s Jirkou se narodí synek Štěpán. Jirka je šťastný jako blecha. Co bude s Danem? Bude z nich teď jedna velká spokojená rodina? Někdo poškodí auto Míly Jírové. Kriminálka je v pohotovosti. Hrozí Míle, že by mohla být další obětí vraha žen policistů?

Cesty domů – 166. díl:


Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkejRudolf každý den vytrvale chodí za primářkou Černou, aby mu prozradila, jaký je skutečný zdravotní stav Lídy. A jednoho dne se dočká. Lídiny snímky z CT se „omylem“ objeví v počítači primáře kardiochirurgie. Když je Rudolf s Ríšou zkoumají, jsou v šoku. Rudolfovi konečně dojde, proč se Lída odmítá léčit. Jde si s ní rázně promluvit. Jak si to představuje? Bez boje se vzdát a nechat ho tady na všechno samotného? Jak mu Lída zdůvodní své rozhodnutí? A bude ho Rudolf akceptovat?

Jirkovi a Zlatě se ve 166. dílu seriálu Cesty domů narodí synek Štěpán. Když Dan vidí, jak je táta šťastný, je mu jasné, že pro něj už v Jirkově nové rodině místo nikdy nebude. Aby ulehčil tátovu černému svědomí, Dan z vily odejde. Bohužel zjistí, že nemůže počítat ani s pomocí Vendy. Ta má spoustu starostí s tím, že přijel Šimon a prozradil, že se s Vendy vzali. Dan je rozhozený a má strach, co s ním řetěz zklamání udělá. Obzvlášť když vysadil uklidňující prášky, které musí brát. Pak ale potká někoho, komu taky není zrovna do zpěvu. Kdo to bude a co mu Dan nabídne?

Pacina ve 166. dílu seriálu Cesty domů těžce nese to, že Lída rezignovala a nechce se svou nemocí bojovat. Zhroutí se z toho a Petr má o ni strach. I on by Lídě moc rád pomohl, ale neví jak. Jediné, co pro ni může udělat, je donést jí prášky, aby netrpěla bolestmi. Petr nesouhlasí s tím, co Lída dělá, ale svým způsobem jí rozumí. On si něco podobného prožil se svou první ženou. Protože Lídu chápe, Lída se mu svěřuje víc než Rudolfovi. O co Petra požádá? A bude Petr souhlasit?

Pátrání po vrahovi manželek policistů se zatím ve 166. dílu seriálu Cesty domů nijak dál neposunulo. Z Prahy přijede odborný poradce, který má Vejnarovi s Maškem pomoci sestavit portrét pachatele. Hradišťskou kriminálku zaskočí další útok. Tentokrát jej neodnese žádná žena, alespoň ne přímo. Někdo poškodí auto Míle Jírové. Kriminálka je rázem v pohotovosti a Soudek nabízí, že bude Mílu hlídat. Ale Míla nedává najevo strach. Hrozí jí, že by se mohla stát další obětí? Nebo jde jen o hloupý vtip?

Sledujte 166. díl seriálu Cesty domů v pondělí 25.2. 2013
ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej:

Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
Cesty domů 166. díl - To už nikdy neříkej
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !