Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 163. díl

13. 02. 2013 | Cesty domů
163. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Neuč ryby plavat. Vejnar s Honzou jsou v šoku. Paní Soudková nejenže nejela do lázní, ale stala se z ní gamblerka, která zpronevěřila milion a půl. Jak tohle řeknou svému šéfovi?

Lída konečně souhlasí s chemoterapií, ale za svých vlastních podmínek, které před Rudolfem tají. Co má v plánu a co podnikne s Pacinou? Zlata se bojí Dana čím dál víc, až ho nakonec hystericky vyhodí z domu. Vendy to tak ale nenechá. Co řekne Zlatě a co nabídne Danovi?

Cesty domů – 163. díl:


Cesty domů 163. dílVrah Soudkovy ženy stále není dopadený, ale vyšetřování případu přineslo nové informace, které Honzu s Vejnarem šokují. Ukazuje se, že paní Soudková žila dvojí život. Propadla gamblerství a svému muži za zády dokázala zpronevěřit milion a půl. Peníze si napůjčovala od lichváře. Navíc do žádných lázní nejela. Honza s Vejnarem nevědí, jak mají tohle svému šéfovi říct. A už vůbec netuší, jak mu mají naznačit, že se stává jedním z podezřelých z vraždy své ženy a měl by se nechat dobrovolně vyslechnout.

Lída ve 163. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 13.2. 2013 tají, že ji občas přepadají velké bolesti. Ve chvíli, kdy zakopne doma na schodech, musí s pravdou ven. Rudolf na ni naléhá, že by se konečně měla začít léčit. Aby Lídu přesvědčil, přivede do vily i Valérii Černou. Lída chce mít od Rudolfa pokoj, proto s léčbou nakonec souhlasí. Ale za svých podmínek, které před Rudolfem tají. Po první dávce chemoterapie odejde s Pacinou, která ji tam doprovodila, z nemocnice. Rudolf zuří a má o Lídu strach. Ale Lída si jen ordinuje svou vlastní léčbu. Co s Pacinou podniknou?

Zlata se snaží zvyknout si na Dana, ale moc se jí to nedaří. Střídavě se s ním snaží vyjít, aby ho vzápětí hystericky vyhodila z domu. Navíc se Jirkovi stydí přiznat, že se Dana čím dál víc bojí. Danovi je jasné, že situace je neúnosná. Poté, co musel odejít z lékárny, vidí, že problémy vyvolává i jeho přítomnost v domě. Bloumá proto venku a přemýšlí, že z Hradiště uteče do Prahy. Ještě že je tu Vendy, která Danovi rozumí a ví, jak se trápí. Co Vendy řekne Zlatě? A co navrhne Danovi?

Rudolf se ve 163. dílu seriálu Cesty domů bojí o Lídu, což dává najevo tím, že je pořádně nesnesitelný. Štěká na Apolenu Holou, místo aby jí řekl, jak je rád, že svůj nerozumný pokus o potrat přežila. Pohádá se s Petrem. Rozčiluje se na Pacinu, protože žárlí, že Lída se svěřuje s detaily své nemoci jí, místo aby je říkala jemu. Rudolf se snaží získat informace o Lídě od Valérie Černé a arogantně napochoduje do její ordinace. Co mu Valérie na jeho neomalené chování řekne?

Sledujte 163. díl seriálu Cesty domů ve středu 13.2. 2013
ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 163. díl:

Cesty domů 163. díl
Cesty domů 163. díl
Cesty domů 163. díl
Cesty domů 163. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !