Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 161. díl – Drobeček

6. 02. 2013 | Cesty domů
161. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Drobeček. Lídě je špatně a Rudolf ji proti její vůli nechá odvézt do nemocnice, kde Lída absolvuje sérii vyšetření. Jaké budou výsledky? Dan jde za doktorkou Černou, doufá, že by mu mohla pomoci.

Ta ho ale zklame, přijmout ho nemůže. Jirka vidí, jak se Dan trápí. Co svému synovi nabídne? Honza s Vejnarem vyšetřují vraždu paní Soudkové. V archivu najdou podobný případ, zavražděná byla také žena policisty. Je to jen náhoda, nebo v Hradišti řádí sériový vrah?

Cesty domů – 161. díl:


Cesty domů 161. díl – DrobečekLídě se ve 161. dílu seriálu Cesty domů udělá špatně. Rudolf zpanikaří a zavolá sanitku. Marně mu Lída vysvětluje, že nádor má v hlavě, ne v žaludku. A že příčnou jejího rozbouřeného zažívání jsou nejspíš bramboráky, které si dala k večeři. I přes Lídiny protesty ji Rudolf nechá hospitalizovat a prosadí, aby jí udělali různé testy.

Lída je naštvaná a ponížená, svou nemoc tají před rodinou a nechtěla, aby se o ní vědělo ani v nemocnici. Zakáže Rudolfovi, aby s ní šel pro výsledky testů k doktorce Černé. Jako podporu si s sebou vezme Pacinu. Co se Lída od Černé dozví?

Dan věděl, že ho v Hradišti nebudou vítat s otevřenou náručí. Ale netušil, že nebude moct najít práci ve svém oboru. Sázel na onkologii a na doktorku Černou. Ta ho ale zklame, přijmout ho nemůže. Dan navíc v čekárně narazí na jejího muže – policajta Marka, který se mu posmívá a vyhrožuje mu. Dan cítí, že ani ve vile není jeho přítomnost žádoucí.

Stázka kvůli němu zůstává v Hradišti, místo aby byla se svým Viktorem. Zlata se sice snaží, ale marně skrývá, že se Dana bojí. A Jirka chce udělat všechno pro to, aby Zlatě vyhověl, ale zároveň nechce Dana hodit přes palubu. Pak ale najde řešení. Co Jirka Danovi nabídne?

Honza ve 161. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 6.2. 2013 nemá moc času těšit se na miminko. Ani přemýšlet o tom, proč se Dan vrátil znovu do Hradiště. S Vejnarem věnují veškerý čas vyšetřování vraždy šéfovy manželky. Zapátrají v archivu a najdou podobný případ. I tenkrát šlo o ženu policisty a taky ji našli ve vodě. Je to jen náhoda? Nebo jsou na stopě sériového vraha, který se zaměřuje na zabíjení manželek jejich kolegů?

Petr ve 161. dílu seriálu Cesty dlmů nachytá v noci v ordinaci Apolenu Holou, jak si bere nějaké léky. S hrůzou zjistí, že se chystá udělat si potrat. Petr ji vezme k nim domů, kde jí s Pacinou tu šílenost vymluví. A doporučí jí, aby navštívila gynekologa v jiném městě. S kým čeká Holá dítě? A proč je tak zoufalá, že chtěla riskovat svůj život?

Sledujte 161. díl seriálu Cesty domů
ve středu 6.2. 2013 ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 161. díl – Drobeček:

Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
Cesty domů 161. díl – Drobeček
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !