Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 147. díl

17. 10. 2012 | Cesty domů
147. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Uklidni se. Na policii přijde rozrušená Karolína. Hamzík unesl Nikolu. Honza s Vejnarem vyrážejí s ní, aby Nikolu získali zpátky. Podaří se jim to? Kači konečně svolila, že si vezme Ríšu za muže. U Bernátových se chystá velká hostina a Rudolf plánuje ohromnou svatbu.

Co na jeho plány řeknou Kači s Ríšou? Dušan opět přijde do nemocnice za Dášou a v objetí je tam načapá Vencl. Z Dáši vytáhne, co se tenkrát stalo mezi Dušanem a Aničkou. Co udělá Anička, až se to dozví? Václav přemlouvá Helenu, aby přes to, co se stalo, zůstala ve vile. Hamzík také chce, aby s ním zůstala. Komu dá Helena přednost?

Cesty domů 147. dílCesty domů – 147. díl – Uklidni se:

Honza se jen těžko smiřuje s tím, že Ivan se ze všech možných holek zamiloval právě do Nikoly Hamzíkové. Zrovna v době, kdy Honza řeší dost jiných problémů. Mimo jiné i to, že bude muset kvůli Hamzíkovu obvinění absolvovat vyšetření u psychologa. Navíc Hamzík stále brousí kolem, protože ho štve, že nemůže vídat svou dceru.

Jednoho dne ale přijde na policii rozrušená Karolína. Hamzík unesl Nikolu. Honza s Vejnarem vyrazí s Karolínou za ním, aby Nikolu dostali zpátky. Vejnar Honzu varuje – žádné scény, to teď Honza potřebuje ze všeho nejméně. Podaří se Honzovi zkrotit svůj vztek, nebo se s Hamzíkem zase popere?

Dušan opět na scéně ve 147. dílu seriálu Cesty domů. Dušan se Dáši nechce jen tak vzdát a znovu za ní přijde do nemocnice. Dáša je strašně rozpolcená. Věří své dceři, ale Dušana má ráda. Nechce přijít ani o jednoho. V objetí je načapá Vencl, který má spoustu otázek.

Nakonec se mu podaří z Dáši vytáhnout, co se tenkrát mezi Dušanem a Aničkou stalo. Pak se ale nechtěně podřekne před Aničkou, která zuří. Pohádá se nejen s Venclem, ale i s Dášou. Anička si na Dáše vynutí slib, že Dušan odjede a Anička se s ním už nikdy neuvidí. Opravdu Dušan odjede, aniž by dostal odpovědi na své otázky?

Bude svatba? To se dozvíme ve 147. dílu seriálu Cesty domů. Ríša je šťastný, že má alespoň doma klid a že má svoje dvě holky – Kači a Agátku. Navíc Kači se konečně rozhodla, že přijme Ríšovu nabídku k sňatku. Jenže taková událost u Bernátových jen tak neprojde. Lída hned plánuje velkou hostinu. A Rudolf se těší, až uvidí svého syna klečet před Kači na kolenou.

Kači s Ríšou si naplánovali, že uspořádají jen malý obřad třeba u Bernátových ve vile. Ale Rudolf o něčem takovém nechce ani slyšet. Žení se mu syn, o tom musí vědět celé Hradiště a na svatbu musí přijít celá nemocnice i policie. Kači je trochu smutná. Vždyť ona má jen Ondru. Jak zásnubní hostina nakonec dopadne?

Helena se ve 147. dílu loučí s vilou. Helena se vrátila do vily, přestože věděla, že ji tam nečeká nic dobrého. Však si taky přišla jen pro své věci. Václav ji sice prosí, aby zůstala, že jsou teď vyrovnáni, ale ona nechce. Nechce bydlet ve Filipově domě, kde si po všem, co se stalo, připadá jako vetřelec. Už má dost Filipova odsuzování a Eviny nenávisti.

A vlastně se Evě ani nediví, že ji nenávidí. Helena si pronajme malou kancelář, aby mohla vyřizovat agendu nadace. Protože všechny dokumenty shořely, má práce víc než dost. Václav ale není jediný, kdo ji prosí, aby s ním zůstala. Totéž po ní chce i Hamzík. Pro kterého z nich se Helena rozhodne?

Sledujte 147. díl seriálu Cesty domů ve středu 17.10. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 147. díl:

Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
Cesty domů 147. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !