Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 145. díl

10. 10. 2012 | Cesty domů
145. díl seriálu Cesty domů vysílaný 10.10. 2012 nese název Kdo chce slyšet pravdu? Venclovi se Anička líbí čím dál víc, ale osud jejich vztahu moc nepřeje. Když ji chce pozvat na večeři, ona už má jiný program. Proč tráví Vencl s Aničkou netypické rande ve třech?

Schůzku má i Dáša, ozval se jí její bývalý druh Dušan. Dlouho se neviděli, protože byl ve vězení. Proč svoji schůzku Dáša tají před Aničkou? Tajemství má i Václav. Už rodině prozradil, že jeho osudovou životní láskou byla Marie, matka Romana Hamzíka. Co jim ještě neřekl? Rudolf bere děti na hon a Bára je z toho dost vyděšená. Když se pak všichni v pořádku vrátí, uleví se jí. Lídě ale vrtá hlavou, proč Rudolf nepřinesl žádný úlovek. Co se v lese stalo?

Cesty domů 145. dílCesty domů 145. díl -
Kdo chce slyšet pravdu:

Venclovi se Anička líbí čím dál víc, ale osud jejich vztahu moc nepřeje. Když přijde za Aničkou, aby ji pozval na večeři, ona už má jiný program. Ríša u ní nechal malou Agátku, protože potřeboval jet k akutnímu případu do nemocnice a selhalo mu hlídání. A tak tráví Vencl s Aničkou dost netypické rande ve třech. Vencl a roční batole je hodně zvláštní kombinace. Jak si s malou holčičkou poradí? Co udělá Ríša, až zjistí, kdo hlídá jeho dceru? A jak zvláštní rande dopadne?

Schůzku má ve 145. dílu seriálu Cesty domů i Dáša. Ozval se jí její druh Dušan, o němž se už zmiňovala, ale s nímž se delší dobu neviděla. A protože si mají hodně co vyprávět, posadí se k tomu v hospodě U Bety. To, že se dlouho neviděli, má svůj důvod – Dušan byl totiž řadu let zavřený. A při životě ho ve vězení držela především vzpomínka na Dášu. Rád by jejich vztah obnovil, dokonce Dáše dává peníze, které ve vězení našetřil. Jenže vztah mezi Dášou a Dušanem má jeden zásadní problém, a tím je Anička, která Dušana nenávidí. Co se mezi ní a Dušanem stalo?

U Bernátů je ve 145. dílu Cest domů pozdvižení. Rudolf se chystá na hon a bere s sebou všechny tři děti. Lída už je na tyto myslivecké výlety zvyklá, ale Bára je docela vyděšená. Bojí se, aby se dětem nic nestalo, nejraději by akci zatrhla. Ale děti jí nedají příležitost. Když se pak z honu všichni vrátí sice bez úlovku, ale v pořádku, Báře se uleví.

Lída se ale nedá jen tak oklamat, ona Rudolfa dobře zná. Ví, že s prázdnou by domů nikdy nepřišel. Tuší, že se něco zvrtlo, a nevěří tomu, že by docenta poprvé v životě zradila jeho pověstná muška. Co se v lese doopravdy stalo? A jak se Rudolf smíří s tím, že poprvé na honu neuspěl?

Pravda vyplave na povrch ve 145. dílu seriálu Cesty domů. Václav už své rodině – a především Heleně – prozradil, že miloval Marii, matku Romana Hamzíka. A že to byla ona, kvůli níž se rozvedl s matkou svých dětí, takže ony za rozpad jejich rodiny vinily Helenu celé roky úplně zbytečně. Zdá se, že nic nebrání tomu, aby se Václav s Helenou konečně vzali.

Ale Václav ví, že jim musí říct ještě jednu věc, kterou se dozvěděl od Hamzíka. Marie čekala s Václavem dítě a je vyloučené, aby v takové situaci spáchala sebevraždu. Jak zareaguje Helena, až zjistí, co se tenkrát na skalní vyhlídce doopravdy stalo? A co udělá Hamzík, až Václav ke své zpovědi přidá ještě jeden dost zásadní detail?

Sledujte 145. díl seriálu Cesty domů ve středu 10.10. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 145. díl:

Cesty domů 145. díl
Cesty domů 145. díl
Cesty domů 145. díl
Cesty domů 145. díl
Cesty domů 145. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !