Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké

1. 10. 2012 | Cesty domů
142. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů vysílaný v pondělí 1.10. 2012 nese název Hrdinové to mají těžké. Jirku Pánka někdo napadl a zbil a on skončil v bezvědomí v nemocnici. Podezřelým je Filip Janák, který měl s Jirkou ten den schůzku. Co se ve vile u Pánků stalo?

Helena má strach, má před sebou dlouhý den – den operace malé Kristýnky. Strach má i Rudolf, nikdy neměl na stole tak malého pacienta. Jak operace dopadne? A jak skončí Helenin dlouhý den? Petr má splín. Šimon nepřijede domů, naopak se přesouvá do Los Angeles, kde dostal stipendium na univerzitě. Kdo Petrovi zlepší náladu? A na čem se Petr domluví s Pacinou?

Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžkéNapadení Jiřího Pánka ve 142. dílu seriálu Cesty domů. Honza dělá ve své funkci velitele jednu chybu za druhou a řítí se po hlavě do dalšího případu, ze kterého se klube průšvih. Někdo napadl a zbil Jirku Pánka, který skončil v bezvědomí s poraněním hlavy v nemocnici. Honza zjistí, že posledním, kdo s ním mluvil, byl Filip Janák. Jednal s Jirkou o prodeji vily.

Honza na nic nečeká a jede pro Filipa, aby ho vyslechl jako svědka. Filip vypovídá, ale Honza mu nevěří. Nechce se vzdát své teorie, že Filip lže. Honza proto Filipa zatkne a žádá pro něj vazbu. Vejnar je naštvaný, ví, že mají málo důkazů a Filipovo zatčení zavání pěkným průšvihem. Kdo z nich nakonec bude mít pravdu? A co se doopravdy stalo Jirkovi Pánkovi? 

Malou Kristýnku čeká ve 142. dílu seriálu Cesty domů náročná operace. Helena má za sebou těžkou noc a před sebou těžký den. Noc strávila v nemocnici u malé Kristýnky, kterou právě dnes mají operovat. Je vyděšená a bojí se, jestli holčička přežije. Pochyby přepadnou na chvíli i Rudolfa. Proč jen se nechal k operaci vyhecovat? Nikdy neměl na stole tak malého pacienta.

Ale Rudolf se sebere a sílu najde i Helena. Ta musí dodat odvahu Kristýnčinu otci – panu Kunešovi, který kolabuje a operaci chce na poslední chvíli odvolat. Helena ho ale přece jen přesvědčí, i když je vyděšená stejně jako on. Jak operace Kristýnky nakonec dopadne? A jak skončí Helenin dlouhý den?

Vyústí neshody Rudolfa a Ríši ve 142. dílu Cest domů? Rudolf oceňuje, že Ríša dal přece jen souhlas k operaci malé Kristýnky a přizval k ní dokonce cizince. Ale nepřestává se s Ríšou pořád hádat o tom, jak by měl vést kliniku. V jednom dá ale Ríša Rudolfovi za pravdu. Roztrhá Venclovu výpověď.  Přece si nenechá odejít dobrého doktora jen proto, že ho nesnáší.

Navíc kdyby neměl Vencla, s kým by se pak hádal? O parťáka k hádkám ale Ríša nemusí mít strach. Ten se pomalu stává z nové vrchní. Ríša s povzdechem vzpomíná na mírnou a klidnou Zlatu, pravou ruku jeho otce. S tou by se mu pracovalo jedna radost. Ale jak vyjde s Dášou?

Anička pořád nemůže sehnat stálou práci. Tak bere alespoň příležitostné brigády. A vypomůže taky u Petra Kosíka v ordinaci. Ten má ale splín. Právě mluvil se Šimonem, který měl přiletět domů. Jenže nepřiletí, místo toho se přesouvá na druhý konec Ameriky.

Dostal totiž stipendium na vyhlášené univerzitě v Los Angeles. A Petr místo toho, aby byl na svého syna pyšný, lituje, že Šimona neuvidí. Kdo Petrovi dokáže zlepšit náladu? A na čem se nakonec domluví Petr s Pacinou?

Sledujte 142. díl seriálu Cesty domů v pondělí 1.10. 2012
ve 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké:

Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
Cesty domů 142. díl - Hrdinové to mají těžké
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !