Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 141. díl

26. 09. 2012 | Cesty domů
141. díl seriálu Cesty domů nese název Vlastní zákony. Honza chce pomoct Kreuzigerovi, vezme ho proto z cely a odveze ho za Irenou. Kreuziger ho ale napadne a spoutá. Plánuje i s Irenou útěk za hranice. Podaří se Honzovi Kreuzigera nějak zpacifikovat? Václav prodal firmu a dal část peněz Filipovi, zbytek hodlá dát Evě.

Helena mu vyčte, že si své děti kupuje. Co naopak vyčte Václav zase jí? Malá Kristýnka zkolabuje a je převezená do nemocnice. Musí být operovaná během několika dnů. Helena ale stále nemá peníze, kterými by operaci zaplatila. Najde se někdo, kdo jí pomůže?

Cesty domů 141. dílHonza bude napaden ve 141. dílu seriálu Cesty domů. Honza chce za každou cenu pomoct Kreuzigerovi, aby se mohl postarat o Irenu. Spoléhá se na jeho čestné slovo a vezme ho za ní. Jenže Kreuziger svůj slib nedodrží, Honzu napadne a spoutá. Spřádá zoufalé plány na to, jak uteče ze země a Irena za ním dorazí později.

Honza s Irenou ho ale přesvědčí, že takový plán nemůže vyjít a že si tím jenom přitíží. Kreuziger Honzu nakonec pustí a nechá se jím odvést zpátky do cely. Honza mu slíbí, že na incident zapomene a udělá všechno pro to, aby Kreuziger nemusel jít do vazby a mohl se o dceru postarat. Podaří se mu to? A jak se takový postup bude zamlouvat Hvízdalovi?

Kupuje si Václav svoje děti? To se dozvíte ve 141. dílu seriálu Cesty domů. Václav nejenže si nerozmyslel operaci, ale začal si dávat do pořádku všechny záležitosti. Prodal firmu a část peněz dal Filipovi, zbytek se chystá dát Evě. Helena s jeho přístupem pořád nesouhlasí. Navíc ji štve, že se Václav chová, jako by si chtěl své děti koupit.

Ale na její nadaci přitom vůbec nemyslí. Přitom ona pořád zoufale shání finance, kterými by zaplatila operaci malé Kristýnky. Václav se s Helenou ošklivě pohádá. Dá jí najevo, že jeho děti jsou pro něj přednější než nějaká Helenina hra na charitu. Jak Helena zareaguje, až si uvědomí, že Václav její nadaci vnímá pouze jako luxusní hračku?

Kdo Heleně pomůže s malou Kristýnkou? To zjistíte ve 141. dílu seriálu Cesty domů. Přesto, že peníze nemá, Helena dál domlouvá operaci Kristýnky v Hradišti. Vencl s Rudolfem ji chtějí operovat sami a co nejdřív, ale Ríša trvá na tom, že musí přijet americký specialista. Kristýnka však náhle zkolabuje a je převezena do nemocnice.

Cesty domů 141. dílLékaři ji stabilizují, ale její stav je přesto vážný – kdyby se situace opakovala, další kolaps už holčička nepřežije. Rudolf dává Heleně ultimátum: operaci musí udělat do týdne, jinak za nic neručí. Jenže Helena pořád nemá dostatek peněz. Pak se však rozhodne zkusit poslední možnost, která se jí nabízí.

Nemocnice bude mít ve 141. dílu Cest domů novou vrchní sestru. Zlata je spokojená, těší se na miminko a plánuje společnou budoucnost s Jirkou. A Jirka je nejšťastnější chlap na světě, konečně se mu splní sen o velké rodině. Rozhodnou se, že se stejně jako Stázka odstěhují do Prahy a na to smutné, co prožili v Hradišti, zapomenou.

Zlatu jen trápí, že nechá oddělení bez vrchní sestry. Pak se ale objeví Dáša, která hledá práci. Ukáže se, že docent ji zná a má o jejích schopnostech to nejlepší mínění. On by ji přijal hned, ale souhlasit musí primář. Bude se hubatá a rázná Dáša Ríšovi zamlouvat?

Sledujte 141. díl seriálu Cesty domů ve středu 26.9. 2012
ve 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 141. díl:

Cesty domů 141. díl
Cesty domů 141. díl
Cesty domů 141. díl
Cesty domů 141. díl
Cesty domů 141. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !