Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?

24. 09. 2012 | Cesty domů
140. díl seriálu Cesty domů nese název Naleješ mi taky? Zlata řekne Rudolfovi smutnou zprávu. Vladimír umřel a ona by potřebovala doprovod na pohřeb. Nechtěně ale prozradí ještě jednu novinu, kterou zatím tajila. Jaká to je a kdo především by se ji měl dozvědět?

Honza je naštvaný, že zachránil Hamzíka, ale chlapa, který po Romanovi střílel a který se stará o postiženou dceru, musí nechat zavřít. Rád by Kreuzigerovi pomohl, aby se vězení vyhnul. Podaří se mu to? Helena se opět potká s Hamzíkem. On s ní začne flirtovat, ale taky jí vypráví o své nadaci, kterou dřív měl. A nabídne jí pomoc. Co tím Hamzík sleduje? A přijme Helena jeho nabídku? To vše a ještě více uvidíte ve 140. dílu seriálu Cesty domů.

Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?Cesty domů 140. díl -
Naleješ mi taky?

Zlata přijde za Rudolfem do vily s velmi smutnou zprávou – Vladimír před několika dny zemřel. Poprosí Rudolfa, jestli by s ní nešel na pohřeb. Bojí se, že Vladimírova sestra, která ji nenávidí, ji tam nebude chtít pustit. Rudolf samozřejmě souhlasí. Zlata mu ale nechtěně prozradí ještě jednu novinu. Udělá se jí špatně a Rudolfovi dojde, že je těhotná.

Zlata přizná, že otcem je Jirka, kterému to ale zatím neřekla. Neví, jak by to měla udělat, když si ho nechtěla pustit do života. O nic se neprosí, hlavně nechce být na obtíž. Zatímco Rudolf se zdrží komentářů, Alice jí později v nemocnici promluví do duše. Jak se nakonec Zlata rozhodne? Sebere odvahu a půjde za Jirkou? Uvidíte ve 140. dílu seriálu Cesty domů.

Honza se ve 140. dílu Cest domů vysílaném v pondělí 24.9. 2012 užírá vzteky. Nejen, že zachránil život Hamzíkovi, kterého by nejraději dostal do vězení. Ale ještě navíc musí nechat zavřít Kreuzigera – chlapa, který se stará o postiženou dceru. A zavřít ho za něco, co by nejraději udělal Honza sám. Honza je vzteklý, že on sám neměl dost odvahy na to, aby se Hamzíkovi pomstil.

Chce Kreuzigerovi pomoct za každou cenu a neváhá k tomu zneužít ani svou šéfovskou pozici. S tím ale nesouhlasí Vejnar a Honzovi se to nebojí dát najevo. Jenže jakmile jde o Hamzíka, Honza ztrácí veškerou soudnost. A neváhá se rozhádat ani se svým parťákem Vejnarem a ublížit kolegyni Květě. Co Honza nakonec vymyslí?

Hamzík se opět setká s Helenou, která u něj hledá Evu. Zdá se, že Helena ho velmi zaujala. Neváhá s ní otevřeně flirtovat přesto, že má vztah s Evou. Helena je nejdřív velmi uzavřená, ale jakmile začne Roman mluvit o tom, že měl taky nadaci, pomalu roztává. Zdrží se u něj, dá si s ním víno a poslouchá jeho vyprávění.

Hamzík je natolik přesvědčivý, že Helena na něj pomalinku mění názor. Když jí nabízí pomoc s nadací, Helena dokonce začíná věřit, že Hamzík neudělal všechno, z čeho ho obviňují. Co svým jednáním Hamzík sleduje?

Helena se nesmířila s Václavovým rozhodnutím nejít na operaci a užít si poslední půlrok života se vším všudy. Snaží se ho přesvědčit i za cenu hádek, ale marně. Václav se dokonce vydá na motorce až do Prahy, aby se tam osobně a stylově rozloučil se svými zaměstnanci.

Ví, že mu zbývá málo času, proto ho chce strávit se svou rodinou a dát ji zase dohromady. Helena s jeho obětí nesouhlasí a vytáhne poslední triumfy – snaží se na svou stranu získat Filipa a Evu. A přesvědčit je, aby Václavovi tuhle jeho hrdinskou pózu rozmluvili a donutili ho jít na operaci, když se to nedaří jí. Změní Václav své rozhodnutí?

Sledujte 140. díl seriálu Cesty domů v pondělí 24.9. 2012
ve 20.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?:

Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
Cesty domů 140. díl - Naleješ mi taky?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !