Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 139. díl - Záchrana

19. 09. 2012 | Cesty domů
139. díl seriálu Cesty domů nese název Záchrana. Roman má nečekanou návštěvu – vtrhne k němu Kreuziger s pistolí v ruce. Ukáže se, že to on je ten nebezpečný zabiják, který po Romanovi střílel. Kdo Romana nakonec nečekaně zachrání?

U Petra se objeví Dáša Juklová a shání se po své dávné kamarádce Patricii. Když se pak s Pacinou potká, nejsou obě ženy k zastavení. Na čem se společně s Petrem domluví? Václav se definitivně rozhodl: kašle na operaci. Raději bude žít jen půl roku, ale na plný plyn. A prodá taky firmu. Co na jeho rozhodnutí řekne Helena a jak zareaguje Filip?

Cesty domů 139. díl - ZáchranaRomana se opět pokusí ve 139. dílu seriálu Cesty domů zastřelit. Roman stráví relativně příjemný den s Evou. Když ji vyprovodí, vtrhne k němu nečekaná návštěva: Kreuziger s pistolí v ruce. Ukáže se, že to on je ten nebezpečný zabiják, který po Romanovi střílí.

A že se tentokrát přišel trefit pěkně zblízka. Kreuziger má dost důvodů Romana zabít. Chce se mu pomstít za dceru Irenu, která kdysi s Romanem čekala dítě a je Romanovou vinou na vozíku. Roman ví, že je zle, a snaží se hrát o čas. Naštěstí je tu neodbytná Eva, které vrtá hlavou, proč jí Roman najednou nezvedá telefon. Kdo nakonec Romana nečekaně zachrání a co se stane s Kreuzigerem?

Václav se ve 139. dílu pořadu Cesty domů rozhodne dožít svůj život naplno. Václavovi už otrnulo a pomalu se vrací k dřívějšímu způsobu života. Jeho jednání má svůj důvod. Rozhodl se totiž, že se od Rudolfa operovat nenechá. To mu taky oznámí.

Chce půlrok života, který mu Rudolf předpověděl, dožít naplno. Ne připojený na přístrojích a s kupou prášků, které by musel polykat. Proto se rozhodl prodat firmu a peníze dát Filipovi. Když se Helena dozví, co s penězi Václav zamýšlí, je zklamaná. S financemi pro její nadaci a hlavně pro Kristýnčinu operaci se opět nepočítá. Pak jí ale dojde, proč Václav firmu prodává a proč se opět prohání na motorce. Co Helena podnikne?

Jak dopadne boj Rudolfa a Ríši? Uvidíte ve 139. dílu seriálu Cesty domů. Rudolf se pořád hádá s Ríšou. A opět je v tom Vencl. Rudolf se jím nechá vyhecovat, že operaci malé Kristýnky by zvládli i oni v Hradišti. Místo aby holčičku vláčeli přes půl světa, mohl by americký odborník přiletět za ní a oni dva by mu při operaci asistovali.

Takový zákrok by klinice vrátil ztracené renomé. Helena i Kristýnčin otec jsou nadšeni, ale Ríša je ostře proti. Nic takového nedovolí, je to nebezpečné. Tím jenom podněcuje Rudolfovu paličatost. Ten si sice taky není úplně jistý v kramflecích, ale už z principu necouvne. Jak tenhle boj dopadne?

Petra vyhledá v ordinaci Dáša Juklová. Připomene se mu, že ona je matka nešťastné učitelky Aničky, kterou nedávno léčil. Hlavně se ho chce ale zeptat, jestli neví, co se stalo s Patricií Štroblovou, její dávnou kamarádkou, která o něm vždycky tak pěkně mluvila.

Petr jí objasní, že Patricie se stala jeho ženou, a zavede ji k nim domů. Pro Pacinu je Dáša příjemné překvapení. Má radost, když zjistí, že Dáša přijela do Hradiště za dcerou a chce se tu usadit a najít si práci. Když přijde ještě Anička, vtáhnou ji do svého holčičího povídání. Na čem se kamarádky společně s Petrem domluví?

Sledujte 139. díl seriálu Cesty domů ve středu 19. 9. 2012 ve 20.00
na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 139. díl - Záchrana:

Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
Cesty domů 139. díl - Záchrana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !