Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů oslavily 300. díl

7. 10. 2014 | Cesty domů
Štáb a herci Cest domů se propracovali už ke 300. dílu tohoto oblíbeného primáckého seriálu. A na toto krásné číslo si všichni připili. Oslava 300. dílu seriálu Cesty domů byla jako vždy krátká, protože se slavilo v ateliéru za plného provozu uprostřed natáčení. A připít si přišli jak herci, kteří jsou v seriálu úplně od začátku, jako třeba Alois Švehlík, tak i relativní nováčci, kteří do tohoto rozjetého vlaku naskočili v nejnovější sérii. Mezi nimi například Jiří Štěpnička, který hraje doktora Saláka.

Seriálu Cesty domů bych popřál ještě alespoň jednou tolik dílů. A své postavě – doktoru Salákovi, aby se srovnal se vším špatným, co ho potká, ale co nemůžu prozradit, a aby se vyvíjel dobrým směrem a neproměnil se v nějakého prevíta.  Ale myslím, že to se nestane, protože z této postavy vnímám, že je to dobrý člověk s velkou schopností empatie,“ řekl Jiří Štěpnička.

Cesty domů oslavily 300. díl„Seriál Cesty domů točím s přestávkami skoro čtyři roky, to je kus života a je pravda, že jsem tu v roli doktorky Alice poměrně hodně zažila. Ale tyto čtyři roky patří k jednomu z nejkrásnějších pracovních období mého života. Jsou tu moc fajn lidi a jsem ráda, že tu s nimi můžu být. Příběhy hrdinů Cest domů jsou dobře vystavěné, pořád se něco děje, střídá se policie, nemocnice, vztahy, v seriálu je promícháno od všeho trochu přesně tak, aby si divák u jeho sledování odpočinul a možná v něm někdy našel trochu i sám sebe,“ řekla Iva Kubelková.

Andrea Kerestešová hraje číšnici Emu. Seriálu do dalších dílů popřála následující: „Seriálovým hrdinům, kteří občas tak různě bloudí, bych přála, aby našli svou cestu domů a konečně zakotvili. A divákům, kteří se na Cesty domů dívají, aby jim seriál pomohl najít si své vlastní cesty, pokud je hledají.“

300 natočených dílů seriálu Cesty domů je pořádný kus práce, třístovka je pěkné číslo, líbila by se mi třeba třímilionová sledovanost. Své postavě Marianě bych přála další pestré životní peripetie, jaké zažívala dosud, zatím to bylo moc hezké,“ smála se Markéta Hrubešová. 

Jana Janěková a Martina Hudečková do seriálu nastoupily až v poslední sérii. Hrají kamarádky Blanku a Hedviku a přátelí se i v civilním životě. „Do seriálu jsme nastoupily za plného provozu a velmi rychle, přesto se tu cítíme moc dobře, ostatní kolegové nás velmi dobře přijali. Velkou devizou seriálu je i skvělý štáb,“shodly se.

Já bych své postavě Hedvice popřála víc humoru, protože je zatím velmi ustaraná a kvůli svým starostem utrápená a občas až nešťastně agresivní,“ zamyslela se Martina Hudečková. „Víc humoru, nové vztahy a scény, v nichž by se dala krásně využít zdravá sebeironie obou těchto žen, víc tragikomické roviny, by se líbilo i mně. A těším se také, že budu mít víc scén se svou seriálovou dcerou, kterou hraje Henrieta Hornáčková,“ odpověděla Jana Janěková. 

Pestrý osud má i policista Dalibor, kterého hraje Igor Chmela. „Říct, že Daliborovi přeju pohodu, je kontraproduktivní, protože z hlediska dramaturgie je potřeba, aby byly v seriálu zajímavé zápletky, z nichž se postavy vymotávají. Tak bych Daliborovi přál něco špatného, aby bylo co hrát, ale aby to všechno dopadlo dobře,“ řekl Igor Chmela.

Nad osudem své postavy soudkyně Simony Kenigrové se zamyslela i Veronika Freimanová:  „Přála bych své Simoně především dobré nervy, protože ji čekají velké problémy rodinné i zdravotní. Ale doufám, že všechno dobře skončí.  Seriálu bych popřála hlavně dobré scénáře a hodně diváků,“ řekla herečka.

Na 300. díl Cest domů si přišli skleničkou šampaňského přiťuknout také Alois Švehlík, Henrieta Hornáčková, Libuše Švormová, Jan Komínek, Petr Polák, Kristýna Janáčková a samozřejmě oba režiséři Jiří Adamec a Jaromír Polišenský.

Cesty domů oslavily jubilejní 300. díl!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů oslavily 300. díl:

Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
Cesty domů oslavily 300. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice