Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)

4. 10. 2010 | Cesty domů

Rudolf a Petr zařizují ordinaci Na Návrší a hádají se u toho. Jak spolu budou tihle dva paličáci ordinovat, když se pohromadě nesnesou ani pět minut?  Honza se sice od Bernátů odstěhoval, ale s rozvodem zatím nesouhlasí. Soňa klukům zdůvodnila, proč s nimi táta nebydlí, ale jak jim říct, že se s ním chce rozvést? Na autobusovém nádraží se za dramatických okolností seznámí Vendy se Šimonem. Co udělají, až zjistí, že jeden patří ke Kosíkům a druhý k Bernátům? Dívejte se na pátý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 4. října ve 20.00 na Primě.

Rudolf a Petr zařizují ordinaci Na Návrší a hádají se u toho. Kači je z nich na mrtvici, připadá si jako rozhodčí v ringu. Jak spolu budou tihle dva paličáci ordinovat, když se pohromadě nesnesou ani pět minut? Důvodem jejich hádek je hlavně Martin, Rudolfův syn, kterého vychoval Petr. Toho jediného Martin považuje za otce a pokusy Rudolfa o sblížení zásadně odmítá. Proč se svému biologickému otci pořád vyhýbá a proč s ním nechce mluvit?

K nenávisti Rudolfa a Martina přispěje i nic netušící Soňa. Najde starý fotbalový míč s věnováním od táty pro Martina a svému nevlastnímu bratrovi ho odnese. On její dárek bere jako provokaci. Soňa nic nechápe. Proč se Martin tak naštval? Vždyť to byl jen starý balon. Nebo je za tím něco víc? Odpovědět by jí mohl Rudolf, kdyby ovšem chtěl.

Soňa má jiné starosti než řešit tajemství fotbalového balonu. Honza se sice od Bernátů odstěhoval, ale s rozvodem zatím nesouhlasí. Nepřestal doufat, že se k němu Soňa vrátí a zapomene na toho druhého. Že je tím druhým Roman, ještě netuší. Soňa synům zdůvodnila, proč s nimi táta nebydlí, má ale strach z dalších otázek. Až na ně dojde, jak klukům řekne, že se s jejich tátou chce rozvést?

Na autobusovém nádraží se za dramatických okolností seznámí Vendy se sympatickým Šimonem. Ona se ocitla v nesnázích a on se snaží pomoci. Ale marně. Na trénovaného zloděje je mladý doktor krátký. Tak – jako pravý rytíř – dámě půjčí peníze. Jak ale Vendy se Šimonem zareagují, až si uvědomí, že jeden patří ke Kosíkům a druhý k Bernátům? 

Příště uvidíte:

Chci je smířit (6. díl)

Ve středu 6. října ve 20.00 na Primě

 

 

Karolína zinscenuje ve svém domě krádež a obviní z ní Táňu Novákovou. Myslí si, že s ní má Roman poměr a ona je důvodem rozpadu jejich manželství. Rudolf má za sebou první den v ordinaci Na Návrší. A taky další dohady s Mílou, pro kterou je kariéra víc než život. Soňa se rozhodne usmířit Rudolfa s Martinem, ale situaci jen zhorší. Pacina přemlouvá Lídu, aby se ujala vedení dětského sboru. Ta váhá: Co by na to řekl Rudolf?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl):

Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
Cesty domů - Když miluju, kácí se les (5. díl)
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles