Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 9. díl – Přiznání

17. 10. 2010 | Cesty domů
Soňa konečně přizná Karolíně, že má poměr s Romanem. Karolína je v šoku. Jak zareaguje, až se z něj vzpamatuje? A jak tuto zásadní informaci přijme Sonina rodina? Míla má podezření na infarkt, proto se shání po Rudolfovi. Naštěstí se spletla a infarkt se nekoná, Rudolf jí ale vyčte, že si na něj vzpomene, jen když je jí zle. Martin si odpykal trest, který mu kluci uložili za zmeškaný zápas. Co udělá, až se znovu objeví Karolína? Felix zažene na střechu kočku, Honza s Ríšou se ji snaží zachránit. Jak to dopadne?

Sledujte devátý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 18. října ve 20.00 na Primě.

Soňa konečně přizná Karolíně, že má poměr s Romanem. Karolína je v šoku. Soňa je její nejlepší kamarádka. Jak jí to mohla udělat!? Roman je přece její. Karolína v návalu vzteku a hysterie na Soňu zaútočí. Ještě že je u toho Martin a Karolínu zpacifikuje. Ale jen dočasně. Zhrzená Karolína se vydá vyřídit si účty se cesty-domu-karolina-sonaSoňou do Bernátovic vily. Tady ale narazí na Rudolfa.

Míla má podezření na infarkt, v panice volá Rudolfa. Ten se za ní k Lídině nelibosti hned rozjede. Naštěstí jde o planý poplach. Rudolf se ale na Mílu zlobí. Vzpomene si na něj, jen když je jí zle. Míla ví, že má Rudolf pravdu. Ví i tom, že bez ní nemůže a nechce být. A ona to ve skrytu duše cítí úplně stejně. Co udělá? Pošle Rudolfa zpátky k Lídě? Nebo ho konečně vezme na milost a nastěhuje si ho k sobě do bytu?

Martin si odpykal trest, který mu kluci uložili za to, že kvůli němu kontumačně prohráli zápas. Ale Martin je ztracený případ. Stačí, aby Karolína kývla prstem, a on za ní zase poběží. Ošklivě si s jeho city zahrává a využívá ho jen proto, aby donutila Romana žárlit. Bohužel je to jasné všem kromě Martina. Petr a Šimon jsou z toho nešťastní, ale komu není rady...

Honza ve snaze získat zpátky Soňu vytáhl další zbraň – romantické překvapení.
A Ivan s Jonášem mu s ním mají pomoct. Čáru přes rozpočet jim ale udělá kočka, kterou Felix zažene na střechu. Honza s Ríšou se ji snaží dostat dolů a Honza přitom spadne ze žebříku. Místo překvapení musí do nemocnice. Kočku, která je zraněná a potřebuje ošetřit, nakonec sundá Ríša. Je rád, že má díky ní důvod zajet zase ke Kači.

Příště uvidíte:

10. díl – Chci to vysvětlit

Soňa má strach o Honzu. Dozvěděl se o jejím vztahu s Romanem a Soňa ho cesty-domu-martin-karolinateď nikde nemůže najít. Bojí se, aby neprovedl nějakou hloupost. Karolína zkouší další triky na Martina, ale ten už jí přestává věřit. Jak dlouho mu to vydrží? Lída bojuje ze všech sil, aby udržela Rudolfa doma. Ten se sice do vily vrátí, ale jen proto, že se chce vidět s Vendy. Jak ho nejmladší dcera přivítá? Vendy přijela hlavně proto, aby povzbudila Lídu. Nakonec je to ale Pacina, kdo přinese do Bernátovic vily čerstvý vítr a Lídě zvedne náladu. Sestřička Helča má problém, doktor Vencl si umanul, že ji získá stůj co stůj. Štěstí, že je nablízku Šimon. 

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 9. díl – Přiznání:

Cesty domů - 9. díl – Přiznání
Cesty domů - 9. díl – Přiznání
Cesty domů - 9. díl – Přiznání
Cesty domů - 9. díl – Přiznání
Cesty domů - 9. díl – Přiznání
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles