Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit

6. 10. 2010 | Cesty domů

Karolína si myslí, že odhalila Romanovu milenku. Vymyslí krutou pomstu! Rudolf má za sebou první den v ordinaci Na Návrší. Nezapomenou na něj ani on, ani jeho pacienti. Soňa se rozhodne usmířit Rudolfa s Martinem. Jak s tímhle nápadem pochodí? Lída dostane nabídku vést dětský sbor. Co na to Rudolf? Dívejte se na šestý díl nového původního seriálu Cesty domů ve středu 6. října ve 20.00 na Primě.

Karolína si myslí, že odhalila Romanovu milenku. Je přesvědčená, že je to Táňa Nováková, která doučuje jejich dceru Nikolu. Mrcha jedna! To jí neprojde! Zinscenuje proto ve své vile krádež a Táňu z ní obviní. Tánin manžel si jde situaci vyříkat s nic netušícím Romanem, kterému je celá situace trapná. Hysterická Karolína dává Romanovi ultimátum: stáhne žalobu, když Roman zruší rozvod a odblokuje její platební karty. Jak na takhle jasné požadavky své manželky Roman zareaguje?

Honza má před sebou nepříjemný úkol. Právě jemu volala Karolína, aby přijel vyšetřit krádež v jejich vile. Nečekaně tu potká Soňu. Ta je z aféry zničená. Táňa je nevinná, to Soňa je ta sokyně, po které Karolína pátrá! Má sto chutí jí to konečně prozradit. Honza registruje, že je Soňa přešlá, ale pravý důvod nezná. Bude jejich rozchod probíhat stejně dramaticky jako u Hamzíků? Soňa s Honzou doufají že ne.

Soňu trápí, že má Roman kvůli ní s Karolínou peklo. A trápí ji i vzájemná nenávist mezi Rudolfem a Martinem. Rozhodne se, že je zkusí smířit, a vypraví se znovu za Martinem. Pustí ji Martin dál? Nebo jí zabouchne dveře před nosem?

Rudolf má za sebou první den v ordinaci Na Návrší. A nezapomenou na něj ani on, ani pacienti. Přišla za ním i Míla Jírová. I ona dostala ultimátum. Rudolf jí předepíše silnější léky, pro které si přišla, a doufá, že se začne léčit. Jenže Míla neohrozí svou léta budovanou kariéru kvůli nějaké pitomé nemoci. A ultimáta nesnáší. Co má Rudolf dělat? Když major Jírová zavelí, i docent Bernát scvakne paty. A jak rád!

Lída má nečekanou návštěvu. Přišla za ní Pacina s neobvyklým nápadem. V Hradišťánku končí sbormistr a Lída by se na tuhle funkci přesně hodila. Lída váhá – třicet let se motala hlavně kolem plotny, starala se o dům a lidi v něm, a najednou má vést dětský pěvecký sbor? Kdo by rodině vařil? A jak by se na takové změny díval Rudolf?


Příště uvidíte:

7. díl – Myslím to vážně

Karolína si nasadí do hlavy, že se s ní chce Roman rozvést, protože už ho nepřitahuje. Tak své ženské zbraně vyzkouší na Martinovi, svém bývalém manželovi. Toho Karolínino svádění rozruší, což sledují s obavami Petr a Šimon. Nezodpovědný pacient Karel Kovář má nečekaný záchvat a lékaři marně bojují o jeho život. Ríšu jeho smrt psychicky rozhodí. Čím dál víc přemýšlí o tom, jestli má smysl, aby dál zůstával na kardiochirurgii.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit:

Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
Cesty domů - 6. díl – Chci je smířit
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle