Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 59. díl – Varování

1. 06. 2011 | Cesty domů
Soňa poprosí Honzu o pomoc, nechá ho prohledat Romanovy věci. Chce najít důkaz, který usvědčí Romana a pomůže Martinovi. Co udělá Roman, když je přistihne? Ředitel nemocnice Dvořák řekne Rudolfovi, že mu v červnu vyprší pracovní smlouva a on mu ji neprodlouží. Rudolf tedy bude muset neplánovaně odejít do důchodu. Bude s tím docent souhlasit? Pacina se snaží dodat odvahu Petrovi, který je nešťastný, že nemůže pomoct svému synovi. Petr si je vědom toho, že v ní má velkou oporu. K čemu se odhodlá?

Sledujte padesátý devátý díl seriálu Cesty domů ve středu 1. června ve 20.00 na Primě.

Ředitel nemocnice Dvořák upozorní Rudolfa na to, že mu v červnu vyprší pracovní smlouva. A že by byl rád, kdyby Rudolf uvolnil místo mladším kolegům, proto mu ji už neprodlouží. Při této informaci, která si říká o srdeční kolaps, se paradoxně udělá slabo ne Rudolfovi, ale samotnému Dvořákovi. Ten je rázem vděčný za to, že Rudolf v nemocnici stále ještě pracuje. A že má zrovna službu. Co se Dvořákovi stalo? A jak jeho nečekané zdravotní komplikace ovlivní jeho názor?

Honza je zaskočený Soninou prosbou. Ráda by se z bytu, kde žije s Romanem a kluky, odstěhovala zpátky do vily, a požádá ho o pomoc. Honza souhlasí víc než ochotně. Na tuhle chvíli tak dlouho čekal! Soňa ale nepotřebuje jenom stěhováka. Potřebuje, aby Honza pomohl Martinovi. Proto dá Honzovi Romanův notebook, aby se v něm pokusil najít nějaké důkazy, které by jejího bratra zprostily obvinění. Jenže Roman se nečekaně vrátí domů. Co udělá, když najde Honzu, jak prohledává jeho věci?

Šimon má strach, aby Vendy opět nezkolabovala. Učila se na přijímací zkoušky, takže byla poslední dobou ve stresu. Jenže v den, kdy se zkoušky konají, zaspala, takže se stres znásobil. Chce se vzdát, to přece nemůže stihnout. Jenže Šimon si ví rady. Půjčí si od Lídy, která vůbec netušila, k čemu se Vendy chystá, auto. Vendy do Prahy na poslední chvíli odveze. Jak Vendy v Praze pochodí?

Tomáš má máslo na hlavě. Tereza ho přistihla v posteli s Karolínou a na dva dny zmizela. Tomáš ví, že tenhle průšvih nevyžehlí lehce. Navíc Karolína se jen tak snadno nevzdává a Tomáš se jí evidentně líbí. Tomáš se zase nechce vzdát svých nadstandardních příjmů za speciální služby. Je hráč a vždycky bude hrát na víc stran. Co bude muset Tomáš udělat, aby si Terezu opět získal? A hlavně – co zase chystá za jejími zády?

Roman pochopí, že tentokrát přestřelil. To, že nechal místo sebe zavřít Martina, mu Soňa nikdy neodpustí. Dokonce se odstěhovala. Roman ale doufá, že ne nadobro.

Že se k němu zase vrátí. Vždycky se vrátila. Roman se pro jistotu pokusí Soně vyhovět. Je ochotný zaplatit i milion tomu, kdo Martina z obvinění vyseká. Koho si na tuto práci asi najme?

Petr je nešťastný z toho, že neví, jak pomoct Martinovi. Byl by dokonce ochotný doprošovat se u Hlaváčka. Ještě že ho Pacina včas zarazila. Burcuje Petra, ať se vzchopí. Nabídne se, že mu uvaří, uklidí, vypere a vyžehlí. Petr si uvědomí, že v ní má velkou oporu. Navrhne Pacině, aby se k němu nastěhovala. Pacina ale nechce nešťastníka, který sedí jako tělo bez duše. Chce toho Petra, kterého zná a miluje už patnáct let. Co Petrovi navrhne na oplátku zase ona?



Zdroj:Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 59. díl – Varování:

Cesty domů - 59. díl – Varování
Cesty domů - 59. díl – Varování
Cesty domů - 59. díl – Varování
Cesty domů - 59. díl – Varování
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tři šmejdi na fotu....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles