Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 56. díl – Dobrej polda

23. 05. 2011 | Cesty domů
Tereza neví, co má dělat. Chce Tomášovi věřit, ale nechce zradit své kolegy. Proto na něj naléhá, ať udělá všechno pro to, aby dostal Ctibora za mříže. Jakou motivaci pro Tomáše vymyslí? Jarka citově vydírá Helču. Není jí po chuti vztah Helči s Martinem, ráda by měla svou dceru zase doma.

Co vystresované Helče hrozí? Rudolf se od Míly odstěhoval a přespává v práci. Míla za ním přijde a udělá poslední zoufalý pokus, jak jejich vztah zachránit. Nakolik bude úspěšná? Ríša chce požádat Kači o ruku. Připravil pro ni zásnubní večírek u Bernátových. Co mu Kači na jeho otázku odpoví?

Sledujte padesátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 23. května ve 20.00 na Primě.

Tereza neví, co má dělat. Tomáš ji přistihl ve chvíli, kdy se mu pokoušela do oblečení vpašovat odposlech, takže musela s pravdou ven. Přiznala, že ho chtějí využít k posílání falešných informací Ctiborovi. Tím ale zradila své kolegy z kriminálky. Jak jim vysvětlí, že je její identita špionky prozrazena? Nebo jim to raději zamlčí? Tereza chce Tomášovi věřit, ale dá mu nůž na krk. Musí dostat Ctibora za mříže za každou cenu. Aby si Tomáš s úkolem pospíšil, má pro něj typicky ženskou motivaci.

Míla je na dně. Má pocit, že o všechno přišla. Dcera od ní utekla, z práce ji vystrnadili, je vážně nemocná a vypadá to, že se definitivně rozpadne i její vztah s Rudolfem. Tak se pořádně opila. V ne zrovna dobré kondici navštíví Rudolfa, který se od ní odstěhoval a zatím přespává v nemocnici. Ale na Rudolfa neplatí ani slzy, ani citové vydírání. Kdysi prosil Mílu on, aby ho neodháněla. Teď přišla s prosíkem ona. Zabere na Rudolfa Mílin poslední zoufalý pokus resuscitovat jejich vztah?

Opilou a psychicky rozloženou majorku nezná nejen docent, ale ani Honza. Na rozdíl od Terezy on ale šéfce rozumí. Není to tak dávno, co pil on sám. A právě ona mu dala novou šanci tím, že ho přijala do svého týmu. Honza by jí tu důvěru rád oplatil. Míla je dobrej polda a oni se bez ní neobejdou. Potřebují poradit se spoustou věcí. Například s tím, jestli mohou důvěřovat Tomášovi, který jim přinesl nečekaný důkaz spolupráce mezi Hamzíkem a Ctiborem.
Ríša se dál drží rady svého nevlastního syna a přichystal pro Kači překvapení. Rád by ji požádal o ruku. Připraví bohatou snídani a do ní schová prstýnek. Jenže zapomněl, že Kačin život teď ovládají nejen splašené hormony, ale taky rozbouřený žaludek. A ten přebije veškeré Ríšovy romantické snahy. Vymyslí proto variantu B a domluví pro Kači večírek u Bernátových. Kdo všechno se ho zúčastní? A co Kači na Ríšovu žádost o ruku odpoví?


Helča je pod velkým psychickým tlakem. Jarce není po chuti její vztah s Martinem, proto Helču citově vydírá. Vymýšlí si nové a nové zdravotní problémy. Martin je naštvaný, že Helča tak silně podléhá matce a odstěhovala se k ní, místo aby žila s ním u Kosíkových. V práci Helču dusí zase docent – bohužel oprávněně. Ve stresu totiž udělala závažné chyby a ohrozila životy pacientů. Docent ji chce okamžitě vyhodit. To se ale nelíbí Martinovi, který si to jde se starým pánem okamžitě vyříkat. Co otec svému synovi poradí?




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 56. díl – Dobrej polda:

Cesty domů - 56. díl – Dobrej polda
Cesty domů - 56. díl – Dobrej polda
Cesty domů - 56. díl – Dobrej polda
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !